Popust-25%
NIVEA Q10 ENERGY + C noćna krema protiv bora 40 ml  slika 1
NIVEA Q10 ENERGY + C noćna krema protiv bora 40 ml  slika 2
Nivea

NIVEA Q10 ENERGY + C noćna krema protiv bora 40 ml

  • Šifra: AXAQEGN
99,90 kn

74,93 kn

Popust traje još::

Dostupno odmah! Dostava kroz 4-8 radna dana

Napredna Q10plusC+Energy noćna krema protiv bora kombinira dva snažna antioksidansa - q10 i visokoučinkoviti čisti vitamin C. Ova jedinstvena kombinacija pomaže stanicama kože disati i pruža im novi val energije.* Lagana i intenzivna hidratizirajuća formula potpuno se upija u kožu tijekom noći i koristi vlastitu biologiju kože kada je ona najsklonija utjecajima. Probudite se i izgledajte odmorno, s glađim tenom punim energije.

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

REZULTATI NA KOŽI ·Razbuđuje kožu ·Utječe na glavne znakove stresa: linije, nedostatak sjaja i beživotnost ·Za vidljivo glađu i svježiju kožu 

NANOŠENJE Nanosite svakodnevno na očišćeno lice prije odlaska na spavanje. Čisti vitamin C iznimno je snažan antioksidans. Formula je stoga zaštićena u visokokvalitetnoj aluminiskoj tubi. Nakon svake upotrebe obrišite pumpicu prijhe nego što je zatvorie. 

Čisti vitamin C može oksidirati te može doći do promjene boje na otvoru tube, no to neće utjecati na učinkovitost proizvoda.Podnošljivost za kožu dermatološki je dokazana. Prikladno za osjetljivu kožu.


*in-vitro