Thumbnail 1
 METALI U STOMATOLOŠKOJ PROTETICI - Jasenka Živko-Babić slika 1
Školska knjiga logo

METALI U STOMATOLOŠKOJ PROTETICI - Jasenka Živko-Babić

Šifra proizvoda: DQZEDK

Trenutno nedostupno

Pregledno i sustavno, kroz 21 poglavlje, udžbenik sveobuhvatno obrađuje problematiku metala i legura u stomatološkoj protetici: od osnova građe metalnih materijala i konkretnih mehaničkih, reoloških, fizikalnih, kemijskih, elektrokemijskih i...

Pročitaj više
Pregledno i sustavno, kroz 21 poglavlje, udžbenik sveobuhvatno obrađuje problematiku metala i legura u stomatološkoj protetici: od osnova građe metalnih materijala i konkretnih mehaničkih, reoloških, fizikalnih, kemijskih, elektrokemijskih i bioloških svojstava do tehnologija obradbe radi postizanja optimalne funkcije u protetici.
Tematikom, sadržajem i koncepcijom izlaganja materije udžbenik ispunjava sve uvjete suvremenoga sveučilišnog teksta, a namijenjen je studentima dodiplomske i poslijediplomske nastave, ali i specijalizantima i specijalistima stomatološke protetike jer nudi obilje informacija korisnih za znanstvenu i stručnu nadgradnju iz predmetnog područja. Čitatelju je podastrt i opsežan izbor relevantne literature, što sve zajedno omogućuje stjecanje dodatnog kvalitetnog znanja iz specifične problematike i čini značajan doprinos stomatološkoj struci.
 
Šifra: 031559
ISBN: 978-953-0-31559-4
Broj stranica: 152
Uvez: TVRDI UVEZ
Format: 17x24 cm
Trenutno nedostupno