Thumbnail 1
 METALI U STOMATOLOŠKOJ PROTETICI - Jasenka Živko-Babić slika 1
Školska knjiga logo

METALI U STOMATOLOŠKOJ PROTETICI - Jasenka Živko-Babić

Šifra proizvoda: DQZEDK

Cijena

22,30 €(168,02 kn)

Cijena sadrži PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Pregledno i sustavno, kroz 21 poglavlje, udžbenik sveobuhvatno obrađuje problematiku metala i legura u stomatološkoj protetici: od osnova građe metalnih materijala i konkretnih mehaničkih, reoloških, fizikalnih, kemijskih, elektrokemijskih i...

  Pročitaj više
  Pregledno i sustavno, kroz 21 poglavlje, udžbenik sveobuhvatno obrađuje problematiku metala i legura u stomatološkoj protetici: od osnova građe metalnih materijala i konkretnih mehaničkih, reoloških, fizikalnih, kemijskih, elektrokemijskih i bioloških svojstava do tehnologija obradbe radi postizanja optimalne funkcije u protetici.
  Tematikom, sadržajem i koncepcijom izlaganja materije udžbenik ispunjava sve uvjete suvremenoga sveučilišnog teksta, a namijenjen je studentima dodiplomske i poslijediplomske nastave, ali i specijalizantima i specijalistima stomatološke protetike jer nudi obilje informacija korisnih za znanstvenu i stručnu nadgradnju iz predmetnog područja. Čitatelju je podastrt i opsežan izbor relevantne literature, što sve zajedno omogućuje stjecanje dodatnog kvalitetnog znanja iz specifične problematike i čini značajan doprinos stomatološkoj struci.
   
  Šifra: 031559
  ISBN: 978-953-0-31559-4
  Broj stranica: 152
  Uvez: TVRDI UVEZ
  Format: 17x24 cm

  Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal