Duck® Fresh Discs gel za čišćenje i osvježavanje WC školjke miris marine slika 1
Duck

Duck® Fresh Discs gel za čišćenje i osvježavanje WC školjke miris marine

  • Šifra: DVEJR6

25,99 kn

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

Duck® Fresh Discs Marine gel za osvježavanje i čišćenje WC školjke čisti i osvježava na higijenskiji način u odnosu na WC košarice. Prilikom svakog ispiranja ostavlja zaštitni sloj koji pomaže u sprječavanju kamenca i nakupljanju bakterija, uz...

Pročitaj više
Opis

Duck® Fresh Discs Marine gel za osvježavanje i čišćenje WC školjke čisti i osvježava na higijenskiji način u odnosu na WC košarice. Prilikom svakog ispiranja ostavlja zaštitni sloj koji pomaže u sprječavanju kamenca i nakupljanju bakterija, uz ugodan miris oceana.Duck® Fresh Discs gel savršeno prijanja uz WC školjku. Traje do 12 tjedana. Pakiranje sadrži bazu i 6 gel diskova.  


Upute za uporabu:

Pobrinite se da je WC školjka čista.

1. KLIKNITE. Poravnajte gumb na punjenju s rupama na aplikatoru. Skinite čep i sačuvajte ga.

2. POZICIONIRAJTE. Postavite proziran kraj aplikatora okomito na unutarnju stijenku WC školjke, blizu ruba, gdje ga mlaz vode može aktivirati.

3. NANESITE. Pritisnite gumb prema stijenci WC školjke sve dok ne preskoči u sljedeću rupu. Ne okrećite aplikator.

4. ZATVORITE APLIKATOR.  Povucite aplikator natrag nakon što ste otisnuli disk na stijenku. Dobro začepite proizvod nakon uporabe. Pustite vodu kako bi se disk aktivirao. Nakon aplikacije proizvod može biti zanimljiv maloj djeci. Aplicirajte ga na mjesto koje je djeci najmanje vidljivo. Pogodno i za septičke jame.

5. PONOVO NAPUNITE. Nakon što ste potrošili zadnji disk, aplikator odvojite od dozatora. Zadržite aplikator za novo punjenje. Napomena: Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.