Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Lässig GRE pamučna statement torba siva/bež slika 1
Lässig GRE pamučna statement torba siva/bež slika 2
Lässig GRE pamučna statement torba siva/bež slika 3
Lässig GRE pamučna statement torba siva/bež slika 4
Lässig GRE pamučna statement torba siva/bež slika 5
Lässig GRE pamučna statement torba siva/bež slika 6
Lässig logo

Lässig GRE pamučna statement torba siva/bež

Šifra proizvoda: EEANDA6

Trenutno nedostupno

LÄSSIG Cotton Statement Shopper torba uspješno spaja ekološku prihvatljivost, jednostavnost i funkcionalnost. Čudo kompaktnog dizajna i savršen suputnik u svakoj prilici. Izrađena od organskog pamuka, torba je vodootporna i periva u perilici rublja.

Pročitaj više

Slični proizvodi

Izrađeno od organskog pamuka! Vodootporna Cotton Statement Shopper torba iz kolekcije LÄSSIG Green Label impresionira svojom visokokvalitetnom završnom obradom od organskog pamuka i nenametljivim dizajnom. Ispod njegove lijepe i ekološki prihvatljive vanjštine krije se iznenađujuće velika količina prostora za pohranu, što ga čini savršenim suputnikom za izlete, vikend putovanja, kupovinu ili sport.


Minimalistička torba za kupovinu izrađena je od pamuka iz organskog uzgoja. Podrijetlo korištenih materijala čini Cotton Statement Shopper torbu ekološki prihvatljivom. Štoviše, robusni i vodootporni premaz slaže se sa svim vremenskim uvjetima. Torba se može prati u perilici na 30°C u nježnom načinu rada te čak i nakon dulje upotrebe, nastavlja pružati vrhunsku funkcionalnost.


Cotton Statement Shopper torba impresionira svojim praktičnim oblikom, modernim bojama te ostavlja čvrsti utisak podebljanim logotipima Fairness i Kindness, izjavama koje odražavaju prioritete tvrtke LÄSSIG. Kao proizvođač, LÄSSIG  brine o funkcionalnosti i dizajnu, ali i pridaje posebnu važnost poštenoj trgovini i odgovornom korištenju resursa planeta.


Neizostavne stvari za izlet u prirodi - sportska oprema, dekice, dječje igračke ili grickalice - uredno stanu u Cotton Essential Shopper torbu. Sve što zahtijeva neposredan pristup može se organizirati unutar velike unutrašnjosti s podstavom u svijetlim bojama i višestrukim pretincima za pohranu. Torba ima dodatne kuke za kolica, što omogućuje pričvršćivanje na kolica i rasterećuje roditelje od naprezanja leđa.

Trenutno nedostupno