Popust-38%
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 1
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 2
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 3
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 4
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 5
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 6
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 7
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 8
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 9
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 10
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 11
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 12
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 13
Ecovacs Deebot Ozmo950 slika 14
Ecovacs logo

Ecovacs Deebot Ozmo950

Šifra proizvoda: EEXVXVZ

Redovna cijena

5.599,00 kn

Akcijska cijena

3.499,00 kn

Ušteda

2.100,00 kn (-38%)

Akcija traje još:

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

DEEBOT OZMO 950 kombinira mobilnost klasičnog robotskog usisavača sa snagom standardnog bežičnog usisavača.* Ima tri razine usisavanja tako da možete podesiti snagu usisa prema različitim zadacima i različitim vrstama podova. Zahvaljujući novom, snažnijem motoru i dugotrajnoj bateriji može usisavati i čistiti velike prostorije u jednom potezu. Unaprijeđena navigacijska tehnologija ne samo da mapira i skenira prostorije bolje nego i za prvi puta omogućava spremanje informacija za nekoliko razina podova.

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Nema više kompromisa zahvaljujući pametnoj navigaciji i jakoj usisnoj snazi
Potpuno nov dizajn
Vaš DEEBOT OZMO 950 savršeno čisti čak teško dostupna mjesta. Uz pomoć inovativnog laserskog senzora, još preciznije mjeri udaljenosti i izrađuje detaljnu mapu radi temeljitijih rezultata čišćenja. Nov i optimiziran dizajn poboljšava usis i učinkovito smanjuje razinu buke. Njegov tanak dizajn omogućuje usisavaču DEEBOT da se kreće čak ispod niskog namještaja. Vrlo lako može ovladati granicama i manjim preprekama zahvaljujući svom poboljšanom mehanizmu za vožnju.
Tri razine usisa: prava usisna snaga u svakoj situaciji i za svaku vrstu poda
Ako planirate proslavu nekog posebnog događaja, svom domu možete podariti intenzivno čišćenje. Normalna usisna snaga savršena je za dnevno čišćenje, no kad je vrijeme za ekstra temeljito čišćenje, DEEBOT OZMO 950 omogućuje do 150 % više usisne snage od standardnog načina rada kako bi se uklonila i najtvrdokornija prljavština.
Zamjenjiv priključak za usisavanje različitih vrsta prljavštine
Naš DEEBOT čišćenje čini lakim. Priključak za usisavanje možete mijenjati ovisno o svojim potrebama. Izravan usis savršen je za usisavanje vlasi kose bez zapetljavanja ili blokiranja. Glavna četka u obliku slova V prikladna je za temeljito čišćenje tepiha.
Robot se prilagođava vaše domu, a ne obratno – zahvaljujući tehnologiji mapiranja i navigacije Smart Navi™ 3.0
Uz najnoviju tehnologiju mapiranja i navigacije Smart Navi™ 3.0, model DEEBOT OZMO 950 može skenirati vaš dom, izraditi njegovu mapu i prikazati je detaljno na vašem pametnom telefonu, omogućavajući vam planiranje najučinkovitije putanje čišćenja, određivanje soba koje se moraju očistiti i planiranje vremena njihovog čišćenja. Ako imate više od jednog kata za čišćenje, ni to nije problem! Poboljšana navigacijska tehnologija ne samo da bolje mapira i skenira sobu, već sada po prvi puta omogućuje pohranu podataka o nekoliko katova.* * U usporedbi s modelom DEEBOT OZMO 930
Učinkovita putanja čišćenja
Nakon što je DEEBOT u potpunosti skenirao vaš dom i izradio njegovu mapu, automatski planira najučinkovitiju putanju za sustavno čišćenje iz jedne sobe u drugu. Očekujte savršene rezultate čišćenja svaki puta.
Pametno mapiranje nekoliko katova
Vaš DEEBOT može skenirati nekoliko katova vašeg doma i izraditi njihovu interaktivnu mapu. Pametno mapiranje možete upotrijebiti kako biste svom usisavaču DEEBOT dali uputu gdje i kada mora čistiti redovito ili na zahtjev.
Izradite virtualne granice za odabrana područja
Značajka virtualnih granica („Virtual Boundary”) omogućuje vam postavljanje određenih područja vašeg doma koja nije potrebno čistiti. Putem aplikacije ECOVACS za dom utvrdite pojedinačna mjesta za koja želite da DEEBOT OZMO 950 usiše i obriše, a koja ne.
Način rada za ciljano čišćenje koji je odredio korisnik
Očistite svoj dom točno onako kako vi želite. Uz način rada koji je odredio korisnik možete nacrtati vlastito područje na mapi u aplikaciji ECOVACS. Vaš DEEBOT očistit će samo to područje – savršeno za područja kojima se posebno često prolazi.
Tehnologija brisanja poda OZMO™
Uz sustav brisanja podova OZMO™ robot može istovremeno usisavati i brisati podove. Inovativna tehnologija omogućuje prilagodbu razine vlage za svaku vrstu poda – i to praktično putem aplikacije.
Dugotrajnija baterija
Zahvaljujući poboljšanom vijeku trajanja baterije, vaš DEEBOT sad je još učinkovitiji i može čistiti i velika područja i nekoliko soba bez potrebe za dopunjavanjem između.
Iznimno okretan
DEEBOT OZMO 950 lako svladava prepreke poput pragova vrata do 20 mm. Osim toga, sa svojom malom visinom od samo 93 mm bez ikakvog problema može se kretati oko stolića, kreveta i ostalih teško dostupnih mjesta.
Mogućnost upravljanja putem aplikacije kada niste kod kuće
Svojim usisavačem DEEBOT upravljajte u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. S aplikacijom ECOVACS za dom kontrola je uvijek u vašim rukama. Tako možete provjeriti trenutačan status, postaviti željeno vrijeme čišćenja ili odabrati optimalan način čišćenja – i to na praktičan način, putem svog pametnog telefona.
Automatsko punjenje
Više ne morate brinuti zbog punjenja svog robotskog usisavača. DEEBOT se brine da ne ostane bez napajanja. Odmah nakon što je baterija pri kraju s napajanjem, automatski se vraća na priključnu stanicu kako bi se napunio.
Automatski nastavak zadataka čišćenja
Nakon dopunjavanja, vaš DEEBOT odmah se vraća poslu i nastavlja tamo gdje je stao kako bi postigao savršene rezultate u čišćenju!
Praktičan brojač vremena
Uz praktičan brojač vremena uvijek možete biti uvjereni da će vaš dom biti očišćen. Jednostavno zakažite vremenski raspored čišćenja i pustite da se DEEBOT pobrine za ostalo.
Sigurnost u blizini stepenica
Kad se vaš DEEBOT približi stepenicama, ne morate brinuti hoće li pasti niz njih. Senzori za stepenice usisavaču DEEBOT omogućuju pravovremenu promjenu smjera i učinkovit nastavak rada.
Detekcija prepreka
Dok vaš DEEBOT čisti, vi se možete usredotočiti na druge stvari. Njegovi protusudarni senzori i odbojnici s mekim jastučićima omogućuju automatsko izbjegavanje prepreka i tako štite vaš namještaj tijekom čišćenja.
Visokoučinkoviti filtar
Kako biste uvijek s olakšanjem mogli disati, visokoučinkoviti filtar u vašem usisavaču DEEBOT smanjuje količinu okidača alergena i astme u zraku tijekom čišćenja podova.
 
"Glavne značajke"
Razina buke 66dB
Vrijeme punjenja prosječno 4h
Baterija Li-ion 2600mAh
Maksimalno vrijeme rada (min) 90
Veličina posude za prašinu (ml) 450
Povezivost aplikacijom DA
Mogućnost prelaska praga 1.8cm

"Tehničke karakteristike"
Težina 4.3kg
Dimenzije Robota (DxŠxV) 350*350*102mm
Težina zapakiranog proizvoda 6.1kg
Dimenzije zapakiranog proizvoda (DxŠxV) 507*143*424mm
Težina transportnog pakiranja 6.6kg
Dimenzije transportnog pakiranja (DxŠxV) 520*151*436mm

Sadržaj prodajnog pakiranja
Glavna jedinica (s baterijom) 1
Daljinski upravljač s baterijom -
Stanica za punjenje 1
Bočne četkice (par) 2
Filter 2
Dodatna glavna četka/Usisni otvor*** opcija Direktnog usisa
Višenamjenski alat za čišćenje 1
Periva i višekratno upotrebljiva krpa za čišćenje od mikrofibre 2
Jednokratno upotrebljiva krpa za čišćenje
Nosač krpe za čišćenje 1
Napredni mokro/suhi spremnik za vodu ✓
Uputstva za upotrebu 1

"Tablica specifikacija"
Upravljanje putem smartphonea ✓
Prepoznavanje tepiha -
Pokretanje pritiskom na 1 tipku ✓ - preporučeno sa App
Daljinsko upravljanje putem Aplikacije
Automatsko punjenje ✓
Senzori protiv sudara i pada ✓
Vremensko planiranje rada Napredno
Navigacija Smart Navi™ 3.0
Višesobno čišćenje ✓
Virtualni zid ✓
Programi čišćenja (mod) AUTO, MAX, zadano područje
Učinkovitost čišćenja Izvrsno
Vrsta filtera Visoko-učinkovit filter
Način usisavanja Rotirajuća četka & Direktni usis
Za dlake kućnih ljubimaca ✓
Samopražnjenje -
Brisanje poda Mokrot/Suho sa OZMO tehnologijom
Specifikacija
Jamstvo24 mjeseca