Thumbnail 1
Sredstvo za čišćenje i održavanje kože slika 1
Astonish logo

Sredstvo za čišćenje i održavanje kože

(32)

Šifra proizvoda: GA9226

Cijena

7,43 €

Cijena sadrži PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 2-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Jedinstven proizvod napravljen po specijalnoj formuli. Čisti, štiti i obnavlja prirodni izgled kože i sprečava isušivanje i pojavu pukotina.

  235 ml

  Pročitaj više  SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KOŽE je jedinstven proizvod napravljen po specijalnoj formuli. Čisti, štiti i obnavlja prirodni izgled kože i sprečava isušivanje i pojavu pukotina.

  Upute za upotrebu: Protresti prije upotrebe.Provjerite otpornost boje na proizvod, na maloj površini. Nanesite manju količinu sredstva na krpu i nježno utrljajte i raširite po površini. Ostavite da djeluje nekoliko minuta kako bi se ČISTAČ KOŽE upio u površinu i zatim obrišite. U slučaju potrebe obrišite površinu čistom pamučnom krpom. Koža je prirodni materijal i njen se izgled s vremenom mijenja.

  OPREZ: Ne koristiti na brušenoj koži, tapeciranim materijalima ili drvu. Prije upotrebe na sintetičkoj ili umjetnoj koži provjeriti prikladnost za upotrebu. Ovaj proizvod ostavlja matirani izgled na cipelama i kožnim ukrasima.

  ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. Operite ruke nakon upotrebe.

  U slučaju kontakta kožom, isprati s vodom.

  Proizvodi: Astonish, Engleska

  Napomena: Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

  Dostupno odmahDostava kroz 2-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Ocjene kupaca

  5,00 / 5
  ukupno 32 ocjene
  5
  100%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%
  Još nema komentara.

  Slični proizvodi