Šifra proizvoda: J4DV6Q
7,95 €
Cijena sadrži PDV
Ostvari dodatni popust uz upisivanje promo kupona SMART
U vrećice pohranjujemo i vakuumiramo namirnice pomoću aparata za vakuumiranje i varenje. Namirnica tako ostaju dulje svježe i postojane. Vrećice su:
neprepusne,
neškodljive po namirnice,
neutralne na okus i miris,
primjerne za višekratnu...
U vrećice pohranjujemo i vakuumiramo namirnice pomoću aparata za vakuumiranje i varenje. Namirnica tako ostaju dulje svježe i postojane. Vrećice su:
Opis
Širina vrećice je 120 mm, dužina 550 mm. Pakirane su u setu po 30komada.
UPOTREBA
U vrećicu umetnite namirnicu. Vrećica mora uvijek biti bar 5 centimetara dulja od prostora koji zauzima namirnica, koju želimo vakuumirati. Budite pažljivi da unutarnji rubovi folije, gdje će biti zavareni rub, budu čisti i bez ostataka hrane.
Napunjenu vrećicu položite na radnu površinu pred aparatom i potegnite je u vakuumski kanal da otvor vrećice dotakne graničnjake u sredini vakuumskog kanala. Budite pažljivi da vrećica položena na položaj za varenje bude potpuno glatka (ne naborana).
Zatvorite aparat. Pritisnite poklopac i tipku „Vakuumiranje vrećice“. Vrećica će se vakuumirati i zavariti. Visoka usisna moć će se pobrinuti da poklopac pri djelovanju bude zatvoren.
Po završenom postupku pričekajte da poklopac popusti i provjerite vakuumiranu vrećicu – rub mora biti gladak i čist.
Vakuumiranje možete olakšati sa Obostranom ljepljivom trakom Status Stiki, koju pričvrstite na aparat za vakuumiranje i vrećice se na traku kod procesa zalijepe same. Tako imate glatku vrećicu bez bora, a vakuumiranje je lakše, jer imate oboje ruke slobodne i vrećice ne treba držati.
Status Stiki moguće je dobiti kao samostalan proizvod, u kompletu je 5 Stiki traka.
MATERIJALI
Vrećice su iz dvoslojne folije, što znači da su sastavljene iz materijala PA (koji djeluju kao nepropusna materija) i PE koji je materijal za varenje.
Debljina folije je 100 i 130 µm, što je profesionalna debljina (uobičajena vrećica je debljine 20 µm) i garantira kvalitetno pohranjivanje i nepropusnost.