Razgovori s Bogom - knjiga 2.  slika 1

Razgovori s Bogom - knjiga 2.

  • Šifra: JJ23VD9

99,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 3-6 radnih dana

U "Razgovorima s Bogom 2", Neale Donald Walsch i Bog nastavljaju svoju raspravu, šire je i razgovaraju o konceptu vremena, prostora, nekima od suštinskih problema našeg planeta, metafizičkoj dimenziji života…

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Zamislite da možete postaviti Bogu najzagonetnija pitanja o postojanju – pitanja o ljubavi i vjeri, životu i smrti, dobru i zlu. Zamislite da vam Bog ponudi jasne, svima razumljive odgovore. To se dogodilo Nealeu Donaldu Walschu. Kad je dotakao najnižu točku svog života, odlučio je napisati pismo Bogu. Na njegovo iznenađenje, Bog je odgovorio i tako je nastala knjiga "Razgovori s Bogom 1". 

Ova nevjerojatna serija knjiga sadrži odgovore koji će promijeniti vas, vaš život i vaš pogled na druga bića.

Dijalog se nastavlja…

Ovo je izuzetan dokument.

To je poruka kojom Bog predlaže preokret na našem planetu; socijalne, seksualne, obrazovne, političke, gospodarske i teološke promjene kakve još nikada nismo vidjeli, a rijetko smo ih i zamišljali.

Možemo li zaista izgraditi takav svijet? Bog kaže da možemo, a sve što nam je za to potrebno jest naša odluka da to učinimo.

Ova knjiga je stvarni razgovor s Bogom. To je druga u nizu od tri knjige koje sadrže razgovor s Božanstvom koji je trajao više od pet godina i nastavlja se do današnjeg dana.

Vi ne morate vjerovati da je ovaj materijal zaista došao od Boga, a meni i nije potrebno da vjerujete. Meni je jedino važno ima li ovaj materijal ikakve vrijednosti, donosi li neko saznanje, budi li u vama išta, budi li neke nove želje i potiče li neke plodonosne promjene u vašem svakodnevnom životu na Zemlji. Bog zna da se nešto mora mijenjati. Ne možemo nastaviti živjeti kao do sada.

Specifikacija
ISBN9789532010176
Uvezmeki
Format15,5 x 23,5
IzdavačAmbrozija
Ime autoraNeale Donald Walsch
Broj stranica224
Godina izdanja2018