Thumbnail 1
Bref Power Aktiv gel Lemon, 700ml slika 1
Bref logo

Bref Power Aktiv gel Lemon, 700ml

(9)

Šifra proizvoda: JJ3A263

Trenutno nedostupno

• SJAJNO I SVJEŽE: Bref Power Aktiv Gel je snažan gel za čišćenje WC površine koji pruža čistu i sjajnu WC školjku te ostavlja ugodan, dugotrajan miris u kupaonici.
• HIGIJENSKI ČISTI I SVJEŽI: S Bref Power Aktiv Gelom čišćenje je bez napora, a vaš WC će biti higijenski čist. Ugodan miris limuna daje dašak svježine u cijelom WC-u.
• ZA SVE WC ŠKOLE: Nanošenje bez problema i jednostavno za sve vrste WC školjki i oblika. Izbjegavajte prskanje po WC dasci, podu ili drugim osjetljivim površinama.
• JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE: Nova praktična boca s boljim rukovanjem i dugim i zakrivljenim vratom olakšava čišćenje ispod ruba. Stavite gel ispod ruba WC školjke, pustite da se aktivira, a zatim ga očetkajte za najbolje rezultate. Ispirajte kako biste dobili sjajnu čistu i bijelu WC školjku.
• JAKO PROTIV PRLJAVŠTINE: Za temeljito uklanjanje naslaga, mrlja i prljavštine pustite da gel djeluje 30 minuta. Za sve ostatke upotrijebite četku.

Pročitaj više

Bref Power Aktiv savršen je za sjajne i svježe mirisne rezultate čišćenja. Sredstvo za čišćenje WC školjke uklanja kamenac, prljavštinu i mrlje s ruba WC školjke te dugo ispunjava kupaonicu svježim mirisom. Bref Power Aktiv učinkovit je protiv najčešćih problema u čišćenju WC-a i nudi higijensko dubinsko čišćenje bez napora te uklanja kamenac i prljavštinu. Može se koristiti kao svakodnevno sredstvo za čišćenje svih WC površina i oblika. Za ugodnije čišćenje i dašak svježine u cijelom WC-u Bref Power Aktiv pruža i svježi miris limuna.

 

Kako koristiti:

Nova prikladna boca s boljim rukovanjem i dugim i zakrivljenim vratom pojednostavljuje čišćenje ispod ruba vašeg WC-a. Samo stavite gel ispod ruba, pustite da djeluje (za temeljito uklanjanje teških naslaga i prljavštine, ostavite ga 30 minuta) i očetkajte ga za sve ostatke. Zatim pustite vodu kako biste dobili sjajno čist i bijeli WC. Izbjegavajte prskanje po WC dasci, podu ili drugim osjetljivim površinama.

 

Za održivu svježinu ili snažno čišćenje WC-a pogledajte i druge Bref proizvode, kao što su Bref Pro Nature Gel ili Bref Excellence Gel Color Aktiv+.

Sigurnosno upozorenje: Čuvati izvan dohvata djece.

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 9 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.