Thumbnail 1
Raid Tekućina za električni aparatić, miris lavanda slika 1
RAID logo

Raid Tekućina za električni aparatić, miris lavanda

Šifra proizvoda: JJ423R2

Cijena

52,99 kn7,03 €

Cijena sadrži PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

  Moguća dostava danas na području Zagreba

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Raid® Family tekućina za električni aparatić osigurava zaštitu s mirisom lavande, kojoj možete vjerovati, za dobar san noću, od tigrastih i običnih komaraca. Štiti prostore do 20m3 te pruža zaštitu vama i vašoj obitelji pri otvorenim prozorima i upaljenom svjetlu. Daje kontinuiranu i diskretnu zaštitu tijekom 60 noći (*8 sati po noći). Razina tekućine lako je uočljiva: kada nema tekućine umetnite novo punjenje za dodatnih 60 noći zaštite. Može se koristiti u prostorijama s djecom starijom od 6 mjeseci.

  Pročitaj više

  Raid Tekućina za električni aparatić, miris lavanda

  • Pogodno za korištenje u prostorijama s djecom starijom od 6 mjeseci
  • 2 u 1 brza i kontinuirana zaštita
  • 60 noći zaštite*

  Upute za uporabu: 

   1. Pritisnite i okrenite čep kako biste ga uklonili. Zavrnite bočicu u za to predviđen utor, dok nije pričvršćena ili za Raid® Advanced električni aparatić, čvrsto umetnite bočicu dok ne čujete ''klik''. 

  2. Okrenite utikač dok bočica ne bude u uspravnom položaju. Postavite utikač u utičnicu kako bi učinkovitost protiv komaraca započela; svjetlosni indikator označava da je proizvod u funkciji. 

  3. Ukoliko želite prekinuti rad proizvoda, izvadite aparatić iz utičnice ili za Raid® Advanced električni aparatić pritišćite tipku za podešavanje intenziteta dok se ne isključi svjetlosni indikator. 

  4. Držite punjenje u uspravnom položaju kada je proizvod uključen. Nakon što se bočica isprazni zamijenite punjenje. Za optimalnu učinkovitost, aktivirajte aparatić 30 minuta unaprijed. 


  Odgovara svim Raid® električnim aparatićima s tekućinom. 

  Štiti prostorije do 20m3.


  Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

  Moguća dostava danas na području Zagreba

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal