Thumbnail 1
Akcija-50%
Finish Power All in 1 Regular kapsule za strojno pranje posuđa, 94 kom slika 1
Finish logo

Finish Power All in 1 Regular kapsule za strojno pranje posuđa, 94 kom

(116)

Šifra proizvoda: K2RKDGQ

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
25,99 €

Akcijska cijena

12,99 €

0,14 €/kom

Cijena sadrži PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 1-4 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Finish All in 1 Max tablete uspješno rješavaju svaki izazov.

  Snažna tableta s Powerball kuglicom uklanja čak i najtvrdokornije mrlje, osiguravajući besprijekornu čistoću i sjaj iz prvog pokušaja svaki put.

  Osiguravaju nevjerojatan sjaj! Štiti vaše posuđe.

  Pročitaj više

  Finish Power All in 1 Regular tablete za strojno pranje posuđa, 94 kom

  Opis proizvoda:

  • deterdžent za strojno pranje posuđa
  • uklanja najtvrdokornije mrlje
  • osigurava besprijekornu čistoću
  • štiti posuđe

  Finish Power All in 1 je rješenje za pranje posuđa. Učinkovitost Powerballa osigurava svakodnevni sjaj i čistoću posuđa i nakon prvog pranja. Finish Powerball ispire ostatke hrane i daje prekrasan sjaj, čak i u tvrdoj vodi. Rukujte isključivo suhim rukama. Nemojte odmotavati tabletu, pakiranje se potpuno otapa u vodi. Stavite jednu tabletu u spremnik za suho pranje, po pranju. Ne stavljajte tabletu u držač pribora za jelo. Za najbolje rezultate i smanjenje potrošnje vode koristite eco ili automatski program pranja. Ako tableta ne stane u spremnik, obratite se proizvođaču perilice posuđa. Za najbolje rezultate stavite Finish Power All in 1 tabletu na dno perilice posuđa pored filtra na kratkom programu. Kako biste održali učinkovitost Finish Power All in 1 tableta, uvijek ponovno zatvorite pakiranje nakon uporabe. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Ugrađena funkcija soli učinkovita je u mekoj/srednje tvrdoj vodi s tvrdoćom od maksimalno 26 şe (21°dH). Ako je voda vrlo tvrda, upotrijebite sol za regeneraciju perilice Finish. Prikladan za dezinfekcijske posude. Za najbolje rezultate sušenja preporučujemo korištenje sredstva za ispiranje Finish Rinse Aid. Ova ambalaža se može reciklirati, molimo stavite je u kantu za selektivni otpad. Ambalaža se može reciklirati tek nakon što je potpuno ispražnjena! 


  Ne ispirite suđe i štedite dragocjenu vodu! Neka vaša perilica posuđa i Finish Power All in 1 tablete očiste vaše posuđe od najtvrdokornije prljavštine.  


  Ne ispirite suđe i štedite dragocjenu vodu! Neka vaša perilica posuđa i Finish Power All in 1 tablete očiste vaše posuđe od najtvrdokornije prljavštine.  

  Dostupno odmahDostava kroz 1-4 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Ocjene kupaca

  4,99 / 5
  ukupno 116 ocjene
  5
  99%
  4
  1%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%
  Još nema komentara.

  Slični proizvodi