Popust-67%
Dettol Maramice za čišćenje i dezinfekciju površina Limun 32 kom slika 1
Dettol logo

Dettol Maramice za čišćenje i dezinfekciju površina Limun 32 kom

(9)

Šifra proizvoda: KE63K6Q

Redovna cijena

29,90 kn

Akcijska cijena

9,99 kn

Ušteda

19,91 kn (-67%)

Akcija traje još:

9,49 kn

Cijena s dodatnih 5% popusta uz promo kupon JESEN

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Dettol maramice Lemon praktično su rješenje za dezinfekciju površina: radnih površina, sudopera, daski za WC, električnih uređaja, kuhinjskih površina, kada i slavina, tuš kabina, dječjih igračaka. Uništava 99,9 % bakterija kao što su MRSA, Klebsiella pneumoniae NDM-1 pozitivne bakterije, E. coli s proširenim spektrom bakterija rezistentnih na beta-laktamazu (ESBL). 10x više snage u odnosu na čišćenje masti, zagorene hrane i sapuna vodom. „Trap & lift“ tehnologija hvata i podiže prljavštinu, ostavljajući površinu čistom.

Pročitaj više

Dettol Maramice za čišćenje i dezinfekciju površina Limun 32 kom

Uništava 99.9% bakterija i virusa.

Podignite poklopac i izvucite maramicu. Zatvorite nakon svake upotrebe i čuvajte okrenuto prema dolje kako bi se izbjeglo isušivanje. Obrišite površinu za higijensko čišćenje, a zatim bacite maramicu. 

Sastojci: 100 g proizvoda sadrži 0,40 g benzalkonijevog klorida. Sadrži <5 % neionskih tenzida, dezinfekcijsko sredstvo, parfem


UPOZORENJE: Prije primjene osjetljivost površine isprobajte na manje uočljivom mjestu kako biste bili sigurni da neće doći do oštećenja materijala. Za površine koje dolaze u kontakt s hranom: koristiti samo na tvrdim neporoznim površinama i temeljito isperite vodom. Za primjenu na igračkama: koristiti samo na tvrdim neporoznim površinama. Način čuvanja: Držati spremnike dobro zatvorene. Zaštititi od vrućine i neposredne izloženosti suncu. Izvore paljenja držati podalje - ne pušiti. Proizvod se ne smije bacati u kanalizaciju. Poduzeti mjere protiv elektrostatičkog punjenja. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. Zbrinjavanje mora biti u skladu sa službenim propisima. Nemojte odlagati u WC školjku. 

Upozorenja i obavijesti: Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. 

Ocjene kupaca

4,67 / 5
ukupno 9 ocjene
5
78%
4
11%
3
11%
2
0%
1
0%

Nemaju intenzivan miris, dobro čiste

Filip05.04.2021.