Tiny Love

Tiny Love Muzički Vrtuljak Tummy Time Mobile - Meadow Days

  • Šifra: KEJ35KJ

279,90 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 4-8 radna dana

Tiny Love Muzički Vrtuljak Tummy Time Mobile 2 u 1 - može se koristiti kao muzički vrtuljak za autosjedalicu i kolica ili kao igračka

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Tiny Love Muzički Vrtuljak Tummy Time Mobile 2 u 1 - može se koristiti kao muzički vrtuljak za autosjedalicu i kolica ili kao igračka

3 načina rada:

  • Glazba i svjetla - 30 minuta neprekidne melodije i zabave u boji.
  • Način dodirivanja - za poticanje razvoja povratnih infoprmacija
  • Tihi način rada - za umirujući način igranja i istraživanja

0-2 mjeseca - Osjetila i emocionalna inteligencija

Postavite vrtuljak na odgovarajuću udaljenost od bebe (udaljeno oko 25 cm) i pustite ih da uživaju u privlačnom zvuku i pokretu, pomažući im da postupno ostanu u sjedećem položaju malo duže. Kad napustite kuću, ponesite vrtuljak sa sobom, kako bi dijete moglo uživati u udobnostima poznate mu igračke.

2-4 mjeseca - Grube motoričke sposobnosti

Postavite Tiny Love vrtuljak na način rada dodirivanja i pustite bebu da proba i potakne zabavne audio i vizualne povratne informacije dodirom igračke. To će potaknuti dijete da posegne i pokušava iznova i iznova jačati važne mišiće.

4-6 mjeseci - Fine i grube motoričke sposobnosti

Kako bebama postaje sve ugodnije vrijeme provoditi na trbuščiću, moći će se nasloniti na jednu ruku dok se drugom i igraju i okreću muzički vrtuljak. Obavezno postavite vrtuljak na dohvat bebine ruke.

6+ mjeseci - Kognitivne vještine

Kad bebe savladaju sjedenje, mogu nastaviti uživati u značajkama igračke, zadivljujućim i šarmantnim povratnim informacijama zvuka i svjetla, što će im pomoći da shvate ideju uzroka i posljedice ili zabavan peek-a-boo prozor pomoći će im da shvate ideju postojanja predmeta.