Hipi  slika 1
Hipi  slika 2

Hipi

  • Šifra: M5N6KME

69,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 3-6 radnih dana

*U ponudi dvije verzije naslovnice, plava i roza. Nije moguće birati boju, isporuka ovisi o trenutnoj raspoloživosti.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Putovanje koje mijenja život

Oslanjajući se na svoje bogato životno iskustvo, Paulo Coelho vraća nas u vrijeme ranih 70-ih godina 20. stoljeća i oživljava snove jedne generacije koja je čeznula za mirom i usudila se izazvati uspostavljeni društveni poredak.

U romanu Hipi on pripovijeda o mladom Paulu, mršavom Brazilcu s dugom kosom koji želi postati pisac. Paulo putuje svijetom bježeći od diktature u Brazilu, u potrazi za slobodom i duhovnošću.

Tako se nađe na trgu Dam u Amsterdamu, prepunom mladih ljudi koji meditiraju, sviraju, razgovaraju o osobnim slobodama i širenju svijesti. Ondje Paulo upoznaje Karlu koja čeka idealnog pratitelja za legendarni hipijevski put u Nepal.

Na put kreću u Magičnom autobusu, koji za svega sedamdeset dolara vozi Europom i središnjom Azijom prema Katmanduu, u društvu nadasve zanimljivih suputnika. Svatko u autobusu ima svoju priču i na tom putu prolazi osobnu transformaciju.

Dok putuju, Paulo i Karla istražuju i vlastiti odnos: njihova ljubavna priča budi ih na više razina i vodi do odluka koje će odrediti smjer njihovih života.

Specifikacija
ISBN9789535200871
Uvezmeki
Format12 x 20
IzdavačDjela Paula Coelha
Ime autoraPaulo Coelho
Broj stranica288
Godina izdanja2018