Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Violeta pelene Double Care AIR DRY slika 1
Violeta pelene Double Care AIR DRY slika 2
Violeta pelene Double Care AIR DRY slika 3
Violeta pelene Double Care AIR DRY slika 4
Violeta pelene Double Care AIR DRY slika 5
Violeta logo

Violeta pelene Double Care AIR DRY

(1477)

Šifra proizvoda: MZJ3QX2

Cijena

15,90 €

Cijena sadrži PDV

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Nove Violeta Double Care pelene proizvedene su sa vrhunskom AIR DRY tehnologijom koja se odlikuje kanalima na gornjoj površini pelene, koji omogućava brzu distribuciju i upijanje tekućine, kao i protok zraka koji sprječava crvenilo i iritacije na bebinoj koži. Violeta pelene uz akcijsku cijenu!

  Veličinu pelena izaberi u izborniku

  Pročitaj više

  Violeta Double Care pelene prve su pelene u Europi proizvedene inovativnom Air Dry tehnologijom. Za nježnu zaštitu bez propuštanja, crvenila i iritacija. Nove Violeta pelene proizvedene su sa vrhunskom AIR DRY tehnologijom koja se odlikuje kanalima na gornjoj površini pelene, koji omogućava brzu distribuciju i upijanje tekućine, kao i protok zraka koji sprječava crvenilo i iritacije na bebinoj koži. Nove Double Care pelene po ocjenama SGS COURTRAY laboratorija svrstane su u premium klasu A.

  • Veličina 2 = 76 komada + Gratis baby maramice
  • Veličina 3 = 66 komada + Gratis baby maramice
  • Veličina 4 = 60 komada + Gratis baby maramice
  • Veličina 4+ = 56 komada + Gratis baby maramice
  • Veličina 5 = 52 komada + Gratis baby maramice
  • Veličina 6 = 48 komada + Gratis vlažni toaletni papir

  AIR DRY tehnologija obrade površinskog sloja Violeta pelena je japanska patentirana tehnologija. Omogućuje obradu površinskog sloja tako da izgleda poput mekanih oblačića, oko kojih su kanalići za lakši protok zraka.

  Violeta Double Care pelene funkcionalno su prilagođene čak i bebama u pokretu. Elastične gumice odbijaju tekućinu i sprječavaju isticanje sa strana – pritom se nježno oblikuju anatomiji bebina tijela. Za veselu i suhu bebinu igru.

  Violeta Double Care pelene su po ocjenama SGS COURTRAY laboratorija u Francuskoj svrstane u premium klasu A, što je najveća ocjena za sigurnost i funkcionalnost, za dječake i djevojčice.

  Zbog posebnog površinskog sloja doticaj bebine kože sa samom pelenom je smanjen za 50%, u odnosu na uobičajenu obradu. To znači da se površina pelene brže suši, a tekućina se raspodjeljuje ravnomjerno po cijeloj dužini pelene. Time je mogućnost iritacije i crvenila svedena na minimum.

  U svakom Jumbo pakiranju Violeta pelena AIR DRY nalazi se i poklon za kupce - maramice za bebe sa organskim bademovim mlijekom, 40 kom u pakiranju.

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Ocjene kupaca

  5,00 / 5
  ukupno 1.477 ocjene
  5
  100%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%

  Najbolje pelene, nikad ne promoče noću

  Anonimni kupac11.07.2024.

  Več prije isprobano. Izvrsne pelene

  Anonimni kupac13.11.2023.

  Zadovoljna sam

  Anonimni kupac14.10.2023.

  Odlične kao i uvijek!

  Anonimni kupac23.09.2023.

  Slični proizvodi