EVA Fontaine filter za vodu 7L PLC slika 1
EVA Fontaine filter za vodu 7L PLC slika 2
EVA Fontaine filter za vodu 7L PLC slika 3
EVA Fontaine filter za vodu 7L PLC slika 4
EVA Fontaine filter za vodu 7L PLC slika 5
EVA Fontaine filter za vodu 7L PLC slika 6
EVA Fontaine filter za vodu 7L PLC slika 7
Šifra: NEDV53

EVA Fontaine filter za vodu 7L PLC

Trenutno nedostupno

Prirodna filtracija i mineralizacija vode kroz 8 faza, u obliku pasivnog filtera koji se ne spaja na električnu mrežu niti na sustav kućnog vodovoda, a ujedno je estetski privlačan te se skladno uklopi u bilo koji prostor: kuhinju, ostali životni...

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

Prirodna filtracija i mineralizacija vode kroz 8 faza, u obliku pasivnog filtera koji se ne spaja na električnu mrežu niti na sustav kućnog vodovoda, a ujedno je estetski privlačan te se skladno uklopi u bilo koji prostor: kuhinju, ostali životni ili radni prostor. Standardni PLC (8 faza) model EVA Fontaine filtera u izdanju od 7 litara: 2 litre sadrži gornji spremnik u koji točite vodu iz vodovoda, a 5 litara sadrži donji spremnik u kojem se nalazi prirodno filtrirana voda, potvrđena na zdravstvenu ispravnost, bogata mineralima i hranjivim tvarima. EVA Fontaine filter 7L idealan je za mala kućanstva, s dva do tri člana - koji na dnevnoj bazi može zadovoljiti sve potrebe za konzumacijom prirodno filtrirane vode izvorske kvalitete - za piće i kuhanje. Jednostavno postavite svoj EVA Fontaine filter na željeno mjesto, uklonite gornji poklopac, utočite vodu iz vodovoda u gornji spremnik i vratite poklopac - voda iz vodovoda kroz 8 faza prirodne filtracije vode - prolaskom kroz mikropore tla unutar EVA filtracijske jezgre te mineraliziranjem vode zahvaljujući koraljnim grebenima iz Australije i vulkanskom stijenju unutar EVA Ultimate mineralnog uloška - pridobiva svojstva prirodne izvorske vode bogate mineralima i hranjivim tvarima, koja je zdrava, povišene pH vrijednosti i vrlo pitka, čime je istovjetnog okusa i teksture prirodne izvorske vode, te nudi ukusniju i zdraviju hranu pripremom EVA vode. 

8 faza filtracije vode: 

• Prva faza – Keramički filter: uklanja sve štetne i nepotrebne supstance kao što su željezna hrđa, talog i mikrobi zahvaljujući veličini pora od 0,2 mikrona. (0.2 mikrona/mikrometar, gdje je 1 mikron 1/100 promjera ljudske kose). • Druga faza – Aktivni ugljen: uklanja klor, THMs (trihalometan kemikalije), organske kemikalije, nitrate i sulfate, neugodne mirise i boje. 

• Treća faza – Koloidno srebro: uklanja klor, THMs, organske kemikalije, neugodne mirise i boje te ubija bakterije i parazite kao što su salmonela i E.coli. 

• Četvrta faza – Kvarcni pijesak: uklanja kisele komponente pružajući vodi bolji okus. 

• Peta faza – Zeolit je dobro poznat u kemijskoj industriji kao podloga za filtriranje otopljenih kemijskih čestica: uklanja teške metale (olovo i kadmij) i omekšava vodu.

• Šesta faza – Mineralni pijesak: pomaže funkciju aktivnog ugljena i održava svježinu vode. 

• Sedma faza – Koraljni kamen: otpušta minerale i kisik kako bi regulirali pH vrijednost vode i učinili je više lužnatom. Time se poboljšava okus vode (koralji potječu iz Indonezije i Australije). 

• Osma faza – Vulkanske stijene: mineraliziraju filtriranu vodu te održavaju njenu svježinu i pridonose izvorskoj kvaliteti vode EVA Fontaine filter štedi Vaše vrijeme i novac. 

Svi zamjenski dijelovi proizvoda iz linije EVA Water Clinic stvoreni su kako bi uštedjeli Vaš novac i dragocjeno vrijeme, čime nema potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova na proizvodima. Štoviše, jednom kada ga kupite, filtracijska jezgra ima sposobnost filtriranja čak 7.500 litara vode, nakon čega se preporučuje zamjena - a u normalnom korištenju to može potrajati od 12 do 18 mjeseci. Time je ušteda u odnosu na kupovinu flaširane vode neusporedivo na strani EVA Fontaine filtera. EVA Fontaine filter ujedno stiže s 2 godine jamstva, a nakon isteka druge godine slijedi godišnja provjera i besplatno produljenje jamstva svake naredne godine. Uz filozofiju iskrenog i transparentnog EVA poslovanja, omogućujemo Vam povrat novca u cijelosti u periodu od 15 dana nakon kupnje - ukoliko niste zadovoljni kvalitetom i učinkovitošću proizvoda.