Popust-84%
Neck Slim Uređaj za uklanjanje podbratka i bora na vratu slika 1
Neck Slim Uređaj za uklanjanje podbratka i bora na vratu slika 2
Neck Slim Uređaj za uklanjanje podbratka i bora na vratu slika 3
Neck Slim Uređaj za uklanjanje podbratka i bora na vratu slika 4
Neck Slim Uređaj za uklanjanje podbratka i bora na vratu slika 5

Neck Slim Uređaj za uklanjanje podbratka i bora na vratu

  • Šifra: NEG4E9
359,00 kn

59,00 kn

Popust traje još::

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Neck Slim Uređaj za uklanjanje podbratka i bora na vratu

Neck Slim je za vaše lice i vrat ono što je tjelovježba za tijelo!

Baš kao i ostali mišići na vašem tijelu, i mišići vrata trebaju vježbu da bi ostali u formi cijeli život.Pod utjecajem...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Neck Slim Uređaj za uklanjanje podbratka i bora na vratu

Neck Slim je za vaše lice i vrat ono što je tjelovježba za tijelo!


Baš kao i ostali mišići na vašem tijelu, i mišići vrata trebaju vježbu da bi ostali u formi cijeli život.
Pod utjecajem godina, lošeg držanja i načina života, mišići vrata, brade i obraza počnu popuštati i vrlo ih je teško oživjeti jednostavnim vježbama.


Skupocjene kreme, s druge strane, ne prodiru kroz sve slojeve kože i uopće ne djeluju na mišiće, tako da se mnogi ljudi odlučuju na opasne i skupocjene kirurške zahvate.
Ako i vas muči podbradak, nema potrebe da razmišljate o kirurškim intervencijama i skupocjenim kremama.
Neck Slim je revolucionarno rješenje protiv ružnog podbratka, koji čini da izgledate starije i deblje nego što doista jeste.
Neck Slim je tako učinkovit zahvaljujući progresivnom otporu koji koristi za učvršćivanje i zatezanje mišića. Postoje tri razine otpora koje nježno zatežu kožu i mišiće i poboljšavaju cirkulaciju. Tako nestaju bore, a masne naslage koje su se nakupile na podbratku i obrazima se tope.

Potrebne su samo 2 minute dnevno da uz Neck Slim zauvijek izbrišete svoj podbradak. Uz to, zategnut ćete i tonizirati kožu te postići zdrav i mladolik izgled.
Čak i ako trenutno nemate podbradak, ne zaboravite da se s vremenom mišići opuštaju i koža ispod vrata počinje visjeti. Spriječite to na vrijeme. Počnite vježbati uz Neck Slim još danas.
Iskoristite popust na Neck Slim i izbrišite podbradak i uklonite viseću kožu s vrata!

Kako se Neck Slim koristi za toniziranje vrata?

Za toniziranje vrata postavite Neck Slim tako da se baza nalazi na gornjem dijelu vaše prsne kosti, a drugi kraj ispod brade. Jednom rukom poduprite bazu na svojim prsima. Zatim lagano spustite glavu prema dolje. Kada glavu skroz sagnete, pauzirajte 2 sekunde, a zatim glavu vratite u početni položaj. Ponavljajte vježbu svakodnevno 3 serije po 10 puta.

Kako se Neck Slim koristi za toniziranje brade i vilice?

Za toniziranje brade i vilice postavite Neck Slim tako da se baza nalazi na gornjem dijelu vaše prsne kosti, a drugi kraj ispod brade. Mirno držite glavu i polako otvorite vilicu do prihvatljive širine. Držite vilicu otvorenu 2 sekunde prije nego što je zatvoriš u potpunosti. Ponavljajte vježbu svakodnevno 3 serije po 10 puta.

Koliko je vremena potrebno da bi se vidjeli prvi rezultati uporabe?

Neck Slim počinje učvršćivati vaš podbradak već nakon prve uporabe. Koristite ga redovito i pravilno i osjetit ćete kako ti se brada tonizira već nakon tjedan dana. U samo 2 minute svakodnevnog korištenja i pravilnog vježbanja već nakon 4 tjedna primijetit ćete dramatične rezultate. Masne naslage će se polako topiti, koža zatezati i podbradak nestajati.

Što sadrži Neck Slim?

Neck Slim sadrži 3 opruge za podešavanje snage. Svaka opruga ima različitu razinu otpora: crvena – nizak otpor; zelena – srednji otpor i ljubičasta – visok otpor. Izaberite oprugu koja vam dozvoljava da stegnete Neck Slim u potpunosti, a da pritom ne osjećate nikakvu nelagodu prilikom ponavljanja vježbi. Počnite vježbati s crvenom oprugom, koja ima najslabiji otpor, i polako prelazite na opruge s jačim otporom.

Zašto je Neck Slim tako učinkovit?

Neck Slim je tako učinkovit zahvaljujući progresivnom otporu koji koristi za učvršćivanje i zatezanje mišića. Postoje tri razine otpora koje nježno zatežu kožu i mišiće i poboljšavaju cirkulaciju. Tako nestaju bore, a masne naslage koje su se nakupile na podbratku i obrazima se tope. U samo 2 minute uporabe dnevno počet ćete osjećati razliku u tonusu i čvrstoći te podizanje mišića svog vrata. Zato, ako želite ukloniti ružni podbradak i zategnuti lice, naručite Neck Slim dok još ima zaliha!