SONY BDVE6100.CEL blu ray kućno kino 5.1 ch slika 1
Sony logo

SONY BDVE6100.CEL blu ray kućno kino 5.1 ch

Šifra proizvoda: QV2464X

Cijena

3.699,00 kn

Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

Zvuk koji ostavlja snažan dojam - od filmskih efekata do stadionskih koncerata, 5.1-kanalni surround zvuk s četiri visoka zvučnika i izlaznom snagom od 1000 W stvara zvuk koji ostavlja realističan dojam. Slušanje jednim dodirom uz NFC - jednostavno svojim pametnim telefonom ili tabletom s tehnologijom NFC dodirnite sustav kućnog kina i glazba će se odmah reproducirati putem Bluetooth® veze. Bežično usmjeravanje glazbe uz Bluetooth® - ako je na vašem pametnom telefonu omogućen Bluetooth®, jednostavno ga uparite sa sustavom kućnog kina i možete usmjeravati svoju omiljenu glazbu. Dinamični niski tonovi uz Bass Boost - iskusite odzvanjajuće basove koji će vas prikovati za sjedalicu tijekom glasnih akcijskih scena.

Pročitaj više
Sony BDV-E6100.CEL kućno kino

Unaprijedite filmski doživljaj

Od zvuka lomljave u filmovima pa do glasne mase na utakmici ili najviših vokala u omiljenoj pjesmi, uživajte u dinamičnom surround zvuku. Zahvaljujući pristupu pjesmama jednim dodirom s pametnog telefona koji podržava NFC i Bluetooth®, reprodukciju glazbe možete pokrenuti odmah po ulasku u prostoriju.

Nemojte slušati, osjećajte

Bilo da gledate novi film ili slušate omiljeni album, iskusite zvuk koji ostavlja snažan dojam. Zahvaljujući četiri visoka zvučnika i niskotoncu čut ćete precizan, snažan zvuk koji vas prenosi u središte akcije.

Slušanje jednim dodirom

Glazbu sa svog pametnog telefona ili tableta koji podržava NFC ili Bluetooth® jednim dodirom podijelite sa sustavom kućnog kina. Glazbu možete i usmjeravati s računala, uređaja iPhone, iPad ili iPod* putem Bluetooth® veze. Kakvu god glazbu reproducirali, funkcija Digital Music Enhancer poboljšava doživljaj zvuka.

Bežično dijelite videozapise, fotografije i još mnogo toga

Uz ugrađenu Wi-Fi® tehnologiju možete jednostavno povezati pametni telefon, prijenosno računalo, tablet ili se izravno povezati s internetom – bez potrebe za neurednim kabelima. Usmjeravajte razne zabavne sadržaje, od osobnih fotografija i popisa pjesama do filmova s interneta, propuštenih televizijskih sadržaja i isječaka s portala YouTube™.

Otkrijte svijet zabave na mreži

Pogledali ste sve filmove iz svoje zbirke? Jedino ograničenje u usluzi Sony Entertainment Network je vaša mašta – usmjeravajte HD filmove, milijune pjesama koje možete reproducirati u svom domu, omiljene TV programe, a tu su i web-preglednik i aplikacije za pregled vremenske prognoze, vijesti, igre i druge sadržaje.

Uživajte u filmovima koji ostavljaju snažan dojam

Uživajte u kvaliteti slike koja vas doista uvlači u akciju. Gledajte 2D i 3D Blu-ray Disc™ ili DVD u Full HD rezoluciji uz prirodne boje i oštre detalje. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji poboljšanja slike čak će i videozapisi s interneta izgledati uglađenije nego na računalu.Specifikacija
Jamstvo12 mjeseci

Istraži više