Popust-20%
Tablete za čišćenje WC školjke slika 1
Astonish

Tablete za čišćenje WC školjke

  • Šifra: QVM49XG
48,00 kn

38,40 kn

34,56 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Popust traje još::

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Tabletu za čišćenje WC školjke razvili smo kako bismo obavili taj teški posao za vas. Jednostavno spustite tabletu u školjku i ostavite.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Tabletu za čišćenje WC školjke razvili smo kako bismo obavili taj teški posao za vas. Jednostavno spustite tabletu u školjku i ostavite. Pjenušavo djelovanje duboko u sifonu s lakoćom uklanja kamenac, kalcij i hrđu. Kada bi samo čišćenje cijele kupaonice bilo tako lako.

• Dizajnirane za duboko čišćenje vašeg WC-a, uklanjajući mrlje i kamenac ispod vodene linije. Mjesta do kojih obična sredstva ne dopiru.
• Gledajte kako pjena počinje djelovati u cijevi sifona
• U praktičnom obliku pojedinačno omotanih tableta što ih čini brzim i jednostavnim za korištenje
• Čisti za samo 20 minuta ili ostavite preko noći za tvrdokorne naslage prije ispiranja

Upute za uporabu:
Izvadite tabletu iz omotača i stavite u WC školjku. Ostavite 20 minuta. Očistite četkom i isperite. Za jako zaprljane WC školjke upotrijebite jednu ili dvije tablete, ostavite preko noći, zatim očistite i isperite.

OPREZ: Mora se koristiti samo u WC školjci. Izbjegavajte kontakt s površinama osjetljivim na kiselinu. Uvijek operite ruke nakon upotrebe. Nikada nemojte miješati niti koristiti s drugim kemikalijama. Ne dopustite da proizvod dođe u dodir s izbjeljivačem na bazi klora. U slučaju dodira s kožom, isperite pomoću veće količine vode.

Proizvodi: Astonish, Engleska