Thumbnail 1
RISO SCOTTI Rice drink with hazelnut Bio rižin napitak s lješnjakom 1000ml slika 1
RISO SCOTTI logo

RISO SCOTTI Rice drink with hazelnut Bio rižin napitak s lješnjakom 1000ml

(4)

Šifra proizvoda: RNAZ36N

Trenutno nedostupno

RISO SCOTTI – Eko proizvod-Rižin napitak s lješnjakom.Bez glutena
Sadrži lješnjake. Može sadržavati I ostale orašaste plodove u tragovima.

Pročitaj više

Slični proizvodi

Bio rižin napitak s lješnjakom.Bez glutena Proizvedeno: Riso Scotti S.p.A. Pavia,Via Angelo Scotti 2,Italija Zemlja podrijetla: Italija Sastojci: voda, riža iz biološkog uzgoja (16%),lješnjak iz biološkog uzgoja (3%), agavin sirup iz biološkog uzgoja (1,5%), rižino ulje, stabilizatori: E407, E415, sol. Sadrži lješnjake. Može sadržavati I ostale orašaste plodove u tragovima. Prije upotrebe protresti. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Specifikacija
Glutenbez glutena
Laktozabez laktoze
Šećerbez dodanog šećera
DeklaracijaRISO SCOTTI – Drink rice and hazelnut bio Naziv proizvoda: Eko proizvod-Rižin napitak s lješnjakom.Bez glutena Proizvedeno: Riso Scotti S.p.A. Pavia,Via Angelo Scotti 2,Italija Zemlja podrijetla: Italija Sastojci: voda, riža iz biološkog uzgoja (16%),lješnjak iz biološkog uzgoja (3%), agavin sirup iz biološkog uzgoja (1,5%), rižino ulje, stabilizatori: E407, E415, sol. Sadrži lješnjake. Može sadržavati I ostale orašaste plodove u tragovima. Prije upotrebe protresti. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku i upotrijebiti unutar 3 do 4 dana. Prosječna hranjiva vrijednost za 100g proizvoda: energetska vrijednost 321kJ/76kcal; Masti 3g (od toga zasićene 0,4g); ugljikohidrati 12g ( od čega šećera 7,1g), bjelančevine 0,6 g, sol 0,06g. Neto količina: 1000ml. Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži Certifikator:Bioagricert, Italija IT BIO 007 Stavlja na tržište RH: NIKAS d.o.o. Jušići 69/d, 51213 JURDANI, Hrvatska, Tel.051/ 704-800
Pogodno za veganeda

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 4 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Super zamjena za mlijeko, jako je ukusno! 😊

Senka27.09.2021.