Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Oral-B električna četkica Junior Star Wars slika 1
Oral-B električna četkica Junior Star Wars slika 2
Oral-B električna četkica Junior Star Wars slika 3
Oral-B električna četkica Junior Star Wars slika 4
Oral-B logo

Oral-B električna četkica Junior Star Wars

Šifra proizvoda: RNQ9DR2

Trenutno nedostupno

Električnu zubnu četkicu Oral-B Junior na temu Ratova zvijezda za dob 6+ razvili su stomatolozi kako bi pružila vrhunske rezultate čišćenja. Kako bi zaštitila nježne dječje desni ima 360° kontrolu pritiska na desni koja treperi crvenim svjetlom i smanjuje brzinu četkanja ako uoči da se četka presnažno. Uz to, njena okrugla glava ima izuzetno mekana vlakna.

Pročitaj više

Slični proizvodi

ORAL-B JUNIOR STAR WARS

Električnu zubnu četkicu Oral-B Junior na temu Ratova zvijezda za dob 6+ razvili su stomatolozi kako bi pružila vrhunske rezultate čišćenja. Kako bi zaštitila nježne dječje desni ima 360° kontrolu pritiska na desni koja treperi crvenim svjetlom i smanjuje brzinu četkanja ako uoči da se četka presnažno. Uz to, njena okrugla glava ima izuzetno mekana vlakna. Da bi pranje zubi bilo još zabavnije, četkica se može koristiti u kombinaciji s besplatnom aplikacijom Disney Magic Timer by Oral-B. Zapravo, 90% djece pere zube duže uz tu aplikaciju. Upravo ova četkica pomaže djeci da samostalno peru zube i razviju zdrave navike pranja zubi koje će trajati cijeli život.

• Štiti desni zahvaljujući 360 ̊ KONTROLI PRITISKA NA DESNI koja daje vizualno upozorenje četkate li presnažno

• Iznimno nježna okrugla glava zubne četkice s ultratankim vlaknima

• Vibrira svakih 30 sekundi kao upozorenje djetetu da promijeni područje koje čisti

• 2 načina rada: Daily Clean (svakodnevno čišćenje) i Sensitive (nježno)

• Može se koristiti s besplatnom aplikacijom Disney Magic Timer tvrtke Oral-B za zabavnije pranje zuba

• Sadržaj: 1 drška, 1 glava zubne četkice Sensi Ultrathin, 1 punjač 

• Prilagođeno dobi 6+

• Punjiva baterija traje do dva tjedna s jednim punjenjem


KONTROLA JAČINE PRITISKA NA DESNI 

Ako dijete presnažno četka, indikator na dršci četkice treperit će crveno, a brzina četkanja automatski će se smanjiti. To će potaknuti dijete da usvoji pravilnu tehniku četkanja čime će se zaštititi njegove desni.


Čisti bolje od klasične zubne četkice 

Okrugla glava četkice u potpunosti okružuje svaki zub, čisteći s lakoćom čak i područja koja ostaju teže dostupna zubnim četkicama s tradicionalnom duguljastom glavom, poput soničnih ili klasičnih. Zahvaljujući tome, ova četkica čisti međuzubne prostore čak dvaput bolje od klasičnih četkica.


APLIKACIJA DISNEY MAGIC TIMER 

90% djece duže pere zube* uz besplatnu aplikaciju Disney Magic Timer by Oral-B. Pranje zubi postaje izuzetno zabavno jer se nakon pranja zubi u trajanju od dvije minute koliko preporučuju stomatolozi osvajaju virtualne naljepnice s omiljenim Disneyjevim likovima. Aplikacija je besplatno dostupna na servisima Apple Store i Google Play.


*na temelju rezultata studije iz 2014. provedene među 52 djece u dobi 4-14 godina


UGRAĐENI 2-MINUTNI MJERAČ VREMENA 

Električna zubna četkica Junior Star Wars opremljena je ugrađenim mjeračem vremena tako da dijete može prati zube dvije minute koliko preporučuju stomatolozi. Osim toga, kako bi se dovoljno pažnje posvetilo svim područjima u usnoj šupljini, četkica vibrira svakih 30 sekundi kako bi upozorila dijete da mora promijeniti područje koje pere.


1 punjenje za 2 tjedna pranja zubi

Birajte praktičnost. Samo jedno punjenje litij-ionske baterije omogućuje 2 tjedna pranja zubi.


Individualne potrebe pri pranju zubi 

3 načina rada četkice za različite individualne potrebe kućne oralne higijene. Način rada Daily Cleaning temeljito uklanja naslage za svakodnevnu čistoću, način rada Whitening izbjeljuje zube za biserno bijeli osmijeh, a način rada Gentle Cleaning čisti zube na način koji je nježan za desni.


Sveobuhvatna oralna higijena uz Oral-B 

Preporučujemo upotrebu cijele linije proizvoda Oral-B: zubne paste za svako pranje zubi te zubnog konca i tekućine za ispiranje usne šupljine dvaput dnevno. Sve za zdrave i čiste zube.


Trenutno nedostupno
Specifikacija
Jamstvo24 mjeseca