Šifra proizvoda: RX4QDJQ
Cijena sadrži PDV
Sous vide kuhalo SV01, 1200 W, bez potrebe za Wi-Fi-jem, spremno za upotrebu odmah iz kutije.
Pročitaj višeLauben Sous Vide Stick
Kuhajte kod kuće kao u Michelinovu restoranu
Želite uživati u ukusnoj, zdravoj hrani koja vam neće oduzeti cijelo poslijepodne? Želite kod kuće pripremiti meso koje će se topiti u ustima, a pritom neće izgubiti na volumenu te će uvijek zadržati svoj oblik i boju? Ne morate ići u restoran. Lauben Sous Vide Stick idealan je kuhinjski pomagač za svakoga tko ne želi sate provoditi nad vrućim štednjakom, a ipak želi izvući maksimum iz namirnica. Zahvaljujući metodi kuhanja sous vide, namirnice zadržavaju sve okuse, mirise i nutrijente koji se često gube pri klasičnom kuhanju. Jednostavno uključite kuhalo i uronite ga u lonac zajedno s pripremljenom hranom u priloženim posebnim zip-lock vrećicama. Lauben Sous Vide Stick pobrinut će se za sve ostalo, a vama ostaje da uživate u sjajnim rezultatima.
Kuhanje bez brige i uvijek odlični rezultati
Zahvaljujući posebnoj metodi sous vide, koja se temelji na kuhanju na nižim temperaturama u vakuumu, sva jela zadržavaju svoj izvorni oblik i boju. S Lauben Sous Vide Stickom vaša se hrana nikada neće zagorjeti, prekuhati ili pokvariti. Svježina te svi okusi i arome ostaju sačuvani. Zato ovu metodu koriste kuhari u Michelinovim restoranima. Sada je moguće kuhati ovom metodom i kod kuće, uz gotovo nikakvo vrijeme pripreme i kuhalo koje će sve odraditi umjesto vas.
Jednostavno za korištenje, minimalistički dizajn
Lauben Sous Vide Stick intuitivan je i može ga koristiti svatko. Zaslon prikazuje sve što trebate znati: trenutnu temperaturu i preostalo vrijeme kuhanja. Kuhalo kontrolirate jednim gumbom, a napredak pratite putem LED lampica. Nema potrebe čitati duge upute; na kutiji i na proizvodu nalazi se QR kod koji skenirate telefonom kako biste pokrenuli jednostavan video vodič. Lauben Sous Vide Stick zauzima minimalno prostora u kuhinji, ali je zahvaljujući čistom i minimalističkom dizajnu i izvrstan estetski dodatak.
Maksimum nutrijenata, minimum masnoće
Metoda sous vide znači da nikada nećete izgubiti vrijedne vitamine i nutrijente iz svojih namirnica. Osim toga, tijekom pripreme trebat ćete koristiti samo minimalnu količinu masnoće ili ulja. Ne samo da ćete izvući maksimum iz hrane uz minimalan trud, nego za razliku od tradicionalnih metoda kuhanja, ne trebate dodavati nezdrave masnoće koje su ponekad inače potrebne.
Specifikacije
Potrošnja energije: 1200 W
Vodootpornost: IPX7
Minimalna temperatura: 20 °C
Maksimalna temperatura: 95 °C
Točnost temperature: ±1 %
Minimalna dubina vode: 11 cm
Maksimalni volumen vode: 15 l
Brzina cirkulacije: 8,5 l/min
Napajanje: 220 ~ 240 V, 50/60 Hz