Popust-21%
Russell Hobbs Toster za vafle FIESTA 3U1 24620-56 slika 1
Russell Hobbs Toster za vafle FIESTA 3U1 24620-56 slika 2
Russell Hobbs Toster za vafle FIESTA 3U1 24620-56 slika 3
Russell Hobbs Toster za vafle FIESTA 3U1 24620-56 slika 4
Russell Hobbs Toster za vafle FIESTA 3U1 24620-56 slika 5
Russell Hobbs

Russell Hobbs Toster za vafle FIESTA 3U1 24620-56

  • Šifra: V4A26G
479,00 kn

379,99 kn

Popust traje još::

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 16-28 radnih dana

Ludo se zabavite uz 3 u 1 uređaj za kolače. Fiesta uređaj za pečenje kolača, vafli i krafni je napravljen za stvaranje finih, slatkih poslastica i, ono najvažnije, posebnih trenutaka. Možete razvedriti one tmurne dane ukusnim krafnama za koje...

Pročitaj više
Opis

Ludo se zabavite uz 3 u 1 uređaj za kolače. Fiesta uređaj za pečenje kolača, vafli i krafni je napravljen za stvaranje finih, slatkih poslastica i, ono najvažnije, posebnih trenutaka. Možete razvedriti one tmurne dane ukusnim krafnama za koje znate da će razveseliti vaše najmilije, ili se možete zbližavati pečenjem cupcake tortica od kojih vam rastu zazubice i uz koje ćete stvarati lijepe trenutke. Ako se osjećate posebno kreativnima, upustite se u stvaranje slatkog subotnjeg doručka sa svojom obitelji i ukrasite individualne vafle beskrajnim, ukusnim preljevima i sirupima.

Mrsko vam je kopati po ladicama tražeći odgovarajući lim za pečenje kolača? S Fiesta 3 u 1 uređajem za pečenje kolača, vafli i krafni, sada možete jednostavno zamijeniti limove i ispeći poslasticu za kojom žudite. Također ćete iskusiti i uzbuđenje pečenja bez napornog čišćenja nakon toga! Jednostavno prebrišite limove vlažnom krpom nakon korištenja ili ih izvadite i stavite u perilicu posuđa, i sve je jednostavno očišćeno.

Neljepljivi limovi za pečenje koji se mogu prati u perilici posuđa 

Neljepljivi limovi za pečenje se mogu brzo očistiti vlažnom krpom za novu rundu ili ih jednostavno skinite i ubacite u perilicu posuđa nakon što ste gotovi s pečenjem.

3 lima za pečenje 

Odaberite potreban lim, dodajte smjesu i ispecite rundu poslastica. Možete ispeći 4 vafla, 6 krafni ili 6 cupcake tortica po rundi - a kad je smjesa gotova, možete ponovno napuniti lim i ispeći još poslastica.

Karakterisitike:

3 para limova za pečenje:

-Lim za vafle(4 komada)

-Lim za krafne (6 komada)

-Lim za cupcake tortice (6 komada)

Neljepljivi i mogu se prati u perilici posuđa

Poklopac se sam zatvara

Termoizolacijska drška

Odlaganje u vertikalnom položaju

Snaga 900 W

Jamstvo: 24 mjeseca