Becutan

Becutan tekući detrdžent 1l

  • Šifra: V9GJ22

33,90 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 3-6 radna dana

Novi Becutanov tekući deterdžent učinkovit je protiv nečistoća, a njegova lagana formula obogaćena enzimima, koja uklanja mrlje s odjeće, istodobno je i nježna za dječju kožu.
Deterdžent je namijenjen za pranje na temperaturi od 30 do 90 °C i izvrstan je odabir za čiste i sigurne rezultate.
Formula obogaćena enzimima učinkovito uklanja mrlje s odjeće, pritom zadržavajući prepoznatljivi miris Becutana. Sadržaj od 1 litre namijenjen je za 16 pranja i prilagođen nježnoj dječjoj koži, što je potvrđeno dermatološkim testovima.
Uravnotežena formula za nježnu dječju kožu
Moćan protiv nečistoće
Za ručno i strojno pranje
Pogodan za osobe osjetljive kože
Dermatološki testiran
Prepoznatljiv Becutanov miris

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis
Novi Becutanov tekući deterdžent učinkovit je protiv nečistoća, a njegova lagana formula obogaćena enzimima, koja uklanja mrlje s odjeće, istodobno je i nježna za dječju kožu. Deterdžent je namijenjen za pranje na temperaturi od 30 do 90 °C i izvrstan je odabir za čiste i sigurne rezultate. Formula obogaćena enzimima učinkovito uklanja mrlje s odjeće, pritom zadržavajući prepoznatljivi miris Becutana. Sadržaj od 1 litre namijenjen je za 16 pranja i prilagođen nježnoj dječjoj koži, što je potvrđeno dermatološkim testovima. Uravnotežena formula za nježnu dječju kožu Moćan protiv nečistoće Za ručno i strojno pranje Pogodan za osobe osjetljive kože Dermatološki testiran Prepoznatljiv Becutanov miris