Thumbnail 1
Akcija
Legoni SUP WAVE 10.6" slika 1
Legoni logo

Legoni SUP WAVE 10.6"

(3)

Šifra proizvoda: VD4KNKX

Akcijska cijena

1.899,00 kn

Cijena sadrži PDV

Najniža cijena 30 dana prije početka akcije

1.899,00 kn
  • Besplatna dostava!

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

LEGONI WAVE 10.6" SUP je klasična ALL-ROUND daska na napuhavanje, visokih svojstava sa zadivljujućim performansama i krajnjom fleksibilnošću. Vrhunski SUP, još lakši, čvršći i stabilniji, a uz to i zabavniji. S dužinom od 10.6 "( 320cm ), predstavlja najstandardniju SUP veličinu u cijelom rasponu dasaka za veslanje. Izrađen u popularnom SUP obliku, širokih dimenzija i izdašnom debljinom, WAVE model lako klizi

Pročitaj više

LEGONI WAVE 10.6" SUP je klasična ALL-ROUND daska na napuhavanje, visokih svojstava sa zadivljujućim performansama i krajnjom fleksibilnošću. Vrhunski SUP, još lakši, čvršći i stabilniji, a uz to i zabavniji. S dužinom od 10.6 "( 320cm ), predstavlja najstandardniju SUP veličinu u cijelom rasponu dasaka za veslanje. Izrađen u popularnom SUP obliku, širokih dimenzija i izdašnom debljinom, WAVE model lako klizi.

Zahvaljujući 15 cm širokoj centralnoj povezi, s obje strane od vrha do dna, ovaj vrhunski WAVE model postaje još izdržljiviji na vjetru i namreškanoj vodi.

Klasični ALL-ROUND oblik i širina od 30“ ( 76 cm ) pruža izuzetnu stabilnost i lakše veslanje za svakoga, bilo koje razine znanja. „Drop -stitch“ materijal primjenjen na ovom SUP-u daje posebnu kvalitetu i ekstremnu izdržljivost.

  • WAVE modeli nude korisnicima izvrsno iskustvo osjeta
  • EVA podloga za stopala za ultimativno prianjanje i dodatnu udobnost
  • HIGH PRESSURE VRIJEDNOST – izrađen od premijernog „drop-stitch“ materijala
  • SREDIŠNJA DRŠKA – središnja drška izrađena je od neoprene sa gumenim jastučićem koji pruža čvrsto hvatanje i jačinu, daje veslačima ugodno iskustvo veslanja
  • MEKANA EVA PODLOGA ZA STOPALA – WAVE kolekcija sadrži mekani EVA jastučić dijamantnog uzorka debljine 4 mm za odličan osjećaj, WAVE grafički dizajn po dasci pruža optimalni vizualni doživljaj
  • PRILAGODLJIVI BUNGEE KONOPCI – BUNGEE CORDS sistem smješten je na repu daske, daje više slobode prilikom veslanja
  • PUSH-IN SREDIŠNJA PERAJA – postavljanje jednostruke 9-inch PUSH-IN središnje peraje, izrađene od armiranog najlona, nikada nije bilo lakše

    Dolazi u paketu s pumpom, torbom, sigurnosnom vezicom za nogu, perajom i  podesivim veslom i set za popravak.

All-round sup daske za napuhavanje omogućuju fleksibilno korištenje sup daske u različitim uvjetima i za različite aktivnosti – kao što su veslanje na mirnoj vodi, surfanje ili igranje s djecom.

Daju vam fleksibilnost za veslanje u raznim uvjetima kombinirajući karakteristike različitih vrsta supova.
All-round sup daske namijenjene su početnicima i rekreativcima koji žele brzo razviti balans na dasci i uživati u veslanju. 

Dimenzija: 10,6 x 32 x 6“ (320 x 81 x 15 cm)
Single layer material
Maksimalna težina korisnika: 150 kg
Zapremnina supa je 290 litara.
Težina daske je 6,9 kg
Material: guma + DWF (Drop StitchFabric materijal )
Dolazi u kompletu s: Veslo, Torba, Pumpa, Sigurnosna vezica, Peraja, Rapair kit 

Ocjene kupaca

3,33 / 5
ukupno 3 ocjene
5
33%
4
33%
3
0%
2
0%
1
33%

Original kutija vidljivo otpakirana pa nanovo ljepljena, nedostaje torba i u setu za popravak nema ljepil, a SUP pušta zrak na otvoru za pumpanje. Uz sve to sama sam išla po SUP jer bi dostava trajala duže od 2 tjedna, a ne 1-3, dana kako ne navodi. Uputila sam reklamaciju no nitko ne reagira na istu. Dakle, jako loše.

Diana04.07.2022.

Istraži više