Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
Thumbnail 11
Thumbnail 12
Thumbnail 13
Thumbnail 14
Thumbnail 15
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 1
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 2
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 3
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 4
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 5
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 6
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 7
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 8
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 9
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 10
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 11
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 12
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 13
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 14
ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9 slika 15
Ecovacs logo

ECOVACS robotski usisavač DEEBOT T9

(3)

Šifra proizvoda: VDM9M9X

Trenutno nedostupno

DEEBOT T9 je sljedeći korak u evoluciji pametnih robotskih usisavača i tehnologijom brisanja. Opremljen TrueDetect 3D 2.0 i TrueMapping 2.0, ovaj vrhunski robot sposoban je izbjegavati predmete i kretati se okolinom s izvanrednom preciznošću.

Pročitaj više

Slični proizvodi

DEEBOT T9 je sljedeći korak u evoluciji pametnih robotskih usisavača i tehnologijom brisanja. Opremljen TrueDetect 3D 2.0 i TrueMapping 2.0, ovaj vrhunski robot sposoban je izbjegavati predmete i kretati se okolinom s izvanrednom preciznošću. U međuvremenu, zahvaljujući tehnologiji OZMO ™ Pro, DEEBOT T9 mete, briše i usisava dvostruko jačom snagom usisavanja u odnosu na prethodne modele (do 3.000 Pa). Bio to tepih ili tvrdi podovi, dlaka kućnih ljubimaca ili obična prašina, vaš će pod biti čist. Kada je vaša kuća čista, uživajte u svježem mirisu! Koristeći, prvi u industriji, ugrađeni osvježivač zraka, DEEBOT T9 održava vašu kuću svježom dugo nakon čišćenja, uklanjajući miris kućnih ljubimaca i ostale mirise. Odaberite između tri različita mirisa ili ga u potpunosti isključite. Odluka je na vama. Ponosi se mnoštvom nadogradnji, kao i uvođenjem novih značajki, DEEBOT T9 je vrhunsko iskustvo robotskog usisavača.

"Optimalno rješenje za precizno čišćenje i zaštitu

Tehnologija sljedeće generacije omogućuje uređaju DEEBOT T9 da očisti svaki kut. Zahvaljujući nedavno ažuriranom TrueDetect 3D 2.0, on može bolje otkrivati prepreke i izbjegavati sudare u stvarnom vremenu s preciznošću većom nego ikad prije. Nadalje, poboljšana TrueMapping 2.0 tehnologija osigurava da razumije raspored okoline i glatko se kreće kroz nju bez obzira na osvjetljenje."

"Precizna tehnologija 3D mapiranja koja doseže u svaki kutak vašeg doma

Kontrolirajte i prilagodite svoje čišćenje s bilo kojeg mjesta u novo dizajniranoj aplikaciji ECOVACS HOME. Uživajte u pametnijem i personaliziranijem iskustvu s trodimenzionalnom mapom koja snima stvarni pogled na vaš dom. Jednostavno se prebacujte između 2D i 3D prikaza kuća kako biste identificirali najbolji mogući put čišćenja."

"Luksuzno iskustvo čišćenja koje vaš dom čini nevjerojatno mirišljavim

Osim uklanjanja dlake kućnih ljubimaca, DEEBOT T9 može ukloniti i miris kućnih ljubimaca. S ugrađenim osvježivačem zraka, najnovijim u industriji, DEEBOT T9 održava miris vaše kuće svježim i nakon dugog čišćenja. Možete i potpuno isključiti osvježivač zraka. Odluka je na vama."

"Visoke performanse i učinkovito čišćenje

DEEBOT T9 mete, usisava i briše sve podne površine, uključujući tepihe i tvrde podove, zahvaljujući svojoj naprednoj OZMO ™ Pro značajci. S dvostruko jačom usisnom snagom u usporedbi s prethodnim modelima (do 3.000 Pa), može učinkovito ukloniti i najtvrdokornije mrlje. Sve dok radi još tiše zahvaljujući svom OZMO ™ Pro kompletu."

Trenutno nedostupno
Specifikacija
Jamstvo24 mjeseca

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 3 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.