Popust-15%
Becutan

Becutan kupka za djecu sa zobi 200ml

  • Šifra: X6GAJ3
17,99 kn

15,29 kn

Još samo 4 komada! Dostava kroz 1-3 radna dana

Becutan pjenasto sredstvo za kupanje s ekstraktom zobi predstavlja iznimno laganu formulu namijenjenu svakodnevnoj higijeni i njezi kože još od prvog dana rođenja.
Zbog ključne zaštitne uloge kože u odnosu na čitav organizam, novo Becutan pjenasto sredstvo u svom sastavu sadrži i prirodni sastojak zaštitne ovojnice s kojom novorođenčad dolazi na svijet, glicerol oleat. Eko-certificirani ekstrakt zobi djeluje iznimno umirujuće, D-pantenol regulira vlažnost kože i utječe na poboljšanje njezine zaštitne funkcije, čineći ju mekom i podatnom.
*Preporučuje se i za svakodnevnu uporabu kod odraslih osoba osjetljive kože podložne iritacijama.
Ne sadrži sapun
Ne sadrži parabene
Ne sadrži alkohol
Ne zadrži boje
Ima prilagođenu pH vrijednost
Sadrži glicerol oleat – prirodni sastojak koji doprinosi održavanju zaštitne funkcije bebine kože
Preporučuje se i za svakodnevnu uporabu kod odraslih osoba osjetljive kože, podložne iritacijama

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis
Becutan pjenasto sredstvo za kupanje s ekstraktom zobi predstavlja iznimno laganu formulu namijenjenu svakodnevnoj higijeni i njezi kože još od prvog dana rođenja. Zbog ključne zaštitne uloge kože u odnosu na čitav organizam, novo Becutan pjenasto sredstvo u svom sastavu sadrži i prirodni sastojak zaštitne ovojnice s kojom novorođenčad dolazi na svijet, glicerol oleat. Eko-certificirani ekstrakt zobi djeluje iznimno umirujuće, D-pantenol regulira vlažnost kože i utječe na poboljšanje njezine zaštitne funkcije, čineći ju mekom i podatnom. *Preporučuje se i za svakodnevnu uporabu kod odraslih osoba osjetljive kože podložne iritacijama. Ne sadrži sapun Ne sadrži parabene Ne sadrži alkohol Ne zadrži boje Ima prilagođenu pH vrijednost Sadrži glicerol oleat – prirodni sastojak koji doprinosi održavanju zaštitne funkcije bebine kože Preporučuje se i za svakodnevnu uporabu kod odraslih osoba osjetljive kože, podložne iritacijama