10% Cashback za plaćanje Diners Club karticama uz kupon DINERS10
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 1
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 2
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 3
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 4
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 5
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 6
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 7
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 8
Braun logo

Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145

(2)

Šifra proizvoda: XN5AGNX

Trenutno nedostupno

Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL5145, najnovija generacija IPL uređaja za žene i muškarce, sustav za dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica kod kuće, kombinacija bijele i srebrne boje, sa širokom glavom i mekanom torbicom.

● Do 6 mjeseci glatke kože kao nakon tretmana u salonu i to u udobnosti vašeg doma. Vidljivo manje dlačica u samo 4 tjedna. (74% manje dlačica nakon 12 tjednih tretmana – kombinirana vrijednost za bikini-zonu, noge i pazuhe. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.)

● Optimalna snaga za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima.

● Braunov najbrži IPL uređaj za manje propuštenih područja. Bljeska do 125 puta u minuti za jednostavan tretman i bolju pokrivenost kože.

● 2 nježna načina rada koji smanjuju intenzitet svjetlosti za nježniji tretman osjetljivijih područja poput lica, pazuha ili bikini-zone.

● Različite glave za tretman od glave do pete. Standardna glava za pazuhe i potkoljenice te široka glava za bedra, prsa i leđa.

Pročitaj više

Slični proizvodi

Silk·expert Pro 5 najbolji je Braunov IPL uređaj. To nije laserski aparat za uklanjanje dlačica, već uređaj koji koristi naprednu IPL tehnologiju koja osigurava do 6 mjeseci glatke kože u udobnosti vašeg doma, s primjetnim smanjenjem dlačica već za samo 4 tjedna (74% manje dlačica nakon 12 tjednih tretmana – kombinirana vrijednost za bikini-zonu, noge i pazuhe; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe). Senzor Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože kako bi se dobila optimalna ravnoteža brzih rezultata i nježnosti prema koži. Dvije postavke za nježnost osiguravaju da tretman bude ugodan, a do 125 bljesaka u minuti znači da će biti manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži.  


Sadržaj pakiranja:

  • 1 × Silk·expert Pro 5 sa standardnom glavom
  • 1 × dodatna široka glava
  • 1 × brijač za tijelo Gillette Body 
  • 1 × mekana torbica


Skin pro 2.0 (SensoAdapt™)²


Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na cijelom tijelu, pa senzor Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i automatski prilagođava intenzitet svakog bljeska različitim dijelovima tijela. 


²Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.


Marka br. 1 električnih uređaja za uklanjanje dlačica kod žena u cijelom svijetu. 

Rezultati vidljivi do 6 mjeseci

Najbolji uređaj u svojoj klasi za vidljivo smanjenje dlačica u samo 4 tjedna, s rezultatima koji traju do 6 mjeseci. Koristite uređaj jednom tjedno i za mjesec dana ćete primijetiti prve rezultate te početi uživati u dugotrajno glatkoj koži. 


Moćno i nježno

Zahvaljujući tehnologiji Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) i ugrađenom UV filteru, možete uživati u ugodnim i gotovo bezbolnim IPL tretmanima u udobnosti svog doma.  


Precizno i temeljito

Ovaj IPL uređaj dolazi sa širokom glavom za veća područja poput bedara, prsa ili leđa te sa standardnom glavom idealnom za pazuhe. 


Glatka koža i na osjetljivim područjima

Jednim pritiskom na gumb, 2 nježna načina rada prilagođavaju intenzitet svjetlosti za dugotrajno glatku kožu na osjetljivim područjima. Ta je opcija idealna i za osobe koje tek počinju koristiti IPL uređaj. 


Manje propuštenih područja

Silk·expert Pro 5 najbrži je IPL uređaj na tržištu³ — s opcijom bljeskanja do svakih 0,5 sekundi. Kontinuirano, brzo bljeskanje osigurava da bude što manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži.

³Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.


10 razina intenziteta

S 10 razina intenziteta, Silk·expert Pro 5 precizno prepoznaje čak i najmanje razlike u nijansi kože na cijelom tijelu, pružajući tako savršenu ravnotežu snage za dugotrajne rezultate u udobnosti doma. 


Stvoren da traje

Silk·expert Pro 5 dolazi s do 400.000 bljesaka što omogućuje do oko 22 godine tretmana cijelog tijela*. Emitira snagu jačine do 6 j/cm²— što je najbrži put do trajno glatke kože.  

*Ovo nije jamstvo radnog vijeka uređaja.


Doznajte je li IPL tehnologija prikladna za vas

IPL tehnologija najučinkovitija na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Međutim, nije učinkovita na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlosnu energiju.


Trenutno nedostupno
Specifikacija
Jamstvo24 mjeseca

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 2 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.