Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 1
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 2
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 3
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 4
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 5
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 6
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 7
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 8
Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145 slika 9
Braun logo

Braun IPL Silk-expert Pro5 za muškarce PL5145

Šifra proizvoda: XN5AGNX

Cijena

4.999,90 kn663,60 €

Cijena sadrži PDV

  • Besplatna dostava!

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Moguća dostava danas na području Zagreba

DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

Braun IPL Silk·expert Pro 5 PL5145, najnovija generacija IPL uređaja za žene i muškarce, sustav za dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica kod kuće, kombinacija bijele i srebrne boje, sa širokom glavom i mekanom torbicom.

● Do 6 mjeseci glatke kože kao nakon tretmana u salonu i to u udobnosti vašeg doma. Vidljivo manje dlačica u samo 4 tjedna. (74% manje dlačica nakon 12 tjednih tretmana – kombinirana vrijednost za bikini-zonu, noge i pazuhe. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.)

● Optimalna snaga za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima.

● Braunov najbrži IPL uređaj za manje propuštenih područja. Bljeska do 125 puta u minuti za jednostavan tretman i bolju pokrivenost kože.

● 2 nježna načina rada koji smanjuju intenzitet svjetlosti za nježniji tretman osjetljivijih područja poput lica, pazuha ili bikini-zone.

● Različite glave za tretman od glave do pete. Standardna glava za pazuhe i potkoljenice te široka glava za bedra, prsa i leđa.

Pročitaj više

Silk·expert Pro 5 najbolji je Braunov IPL uređaj. To nije laserski aparat za uklanjanje dlačica, već uređaj koji koristi naprednu IPL tehnologiju koja osigurava do 6 mjeseci glatke kože u udobnosti vašeg doma, s primjetnim smanjenjem dlačica već za samo 4 tjedna (74% manje dlačica nakon 12 tjednih tretmana – kombinirana vrijednost za bikini-zonu, noge i pazuhe; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe). Senzor Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) automatski prilagođava rad uređaja nijansi vaše kože kako bi se dobila optimalna ravnoteža brzih rezultata i nježnosti prema koži. Dvije postavke za nježnost osiguravaju da tretman bude ugodan, a do 125 bljesaka u minuti znači da će biti manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži.  


Sadržaj pakiranja:

  • 1 × Silk·expert Pro 5 sa standardnom glavom
  • 1 × dodatna široka glava
  • 1 × brijač za tijelo Gillette Body 
  • 1 × mekana torbica


Skin pro 2.0 (SensoAdapt™)²


Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na cijelom tijelu, pa senzor Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i automatski prilagođava intenzitet svakog bljeska različitim dijelovima tijela. 


²Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.


Marka br. 1 električnih uređaja za uklanjanje dlačica kod žena u cijelom svijetu. 

Rezultati vidljivi do 6 mjeseci

Najbolji uređaj u svojoj klasi za vidljivo smanjenje dlačica u samo 4 tjedna, s rezultatima koji traju do 6 mjeseci. Koristite uređaj jednom tjedno i za mjesec dana ćete primijetiti prve rezultate te početi uživati u dugotrajno glatkoj koži. 


Moćno i nježno

Zahvaljujući tehnologiji Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) i ugrađenom UV filteru, možete uživati u ugodnim i gotovo bezbolnim IPL tretmanima u udobnosti svog doma.  


Precizno i temeljito

Ovaj IPL uređaj dolazi sa širokom glavom za veća područja poput bedara, prsa ili leđa te sa standardnom glavom idealnom za pazuhe. 


Glatka koža i na osjetljivim područjima

Jednim pritiskom na gumb, 2 nježna načina rada prilagođavaju intenzitet svjetlosti za dugotrajno glatku kožu na osjetljivim područjima. Ta je opcija idealna i za osobe koje tek počinju koristiti IPL uređaj. 


Manje propuštenih područja

Silk·expert Pro 5 najbrži je IPL uređaj na tržištu³ — s opcijom bljeskanja do svakih 0,5 sekundi. Kontinuirano, brzo bljeskanje osigurava da bude što manje propuštenih mjesta dok klizite uređajem po koži.

³Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.


10 razina intenziteta

S 10 razina intenziteta, Silk·expert Pro 5 precizno prepoznaje čak i najmanje razlike u nijansi kože na cijelom tijelu, pružajući tako savršenu ravnotežu snage za dugotrajne rezultate u udobnosti doma. 


Stvoren da traje

Silk·expert Pro 5 dolazi s do 400.000 bljesaka što omogućuje do oko 22 godine tretmana cijelog tijela*. Emitira snagu jačine do 6 j/cm²— što je najbrži put do trajno glatke kože.  

*Ovo nije jamstvo radnog vijeka uređaja.


Doznajte je li IPL tehnologija prikladna za vas

IPL tehnologija najučinkovitija na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Međutim, nije učinkovita na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlosnu energiju.


Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Moguća dostava danas na području Zagreba

DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal
Specifikacija
Jamstvo24 mjeseca