Thumbnail 1
Kartuša sa mix plinom za visoke temperature KEMPER art.581(337) slika 1

Kartuša sa mix plinom za visoke temperature KEMPER art.581(337)

(1)

Šifra proizvoda: Z65Q99J

Cijena

13,00 €(97,95 kn)

Cijena sadrži PDV

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Mix plinova za zavarivanje i rezanje s plamenom

  Pročitaj više

  KEMAP je posebna mješavina UNP-a koja jamči vrlo visoku produktivnost koja se obično može postići korištenjem acetilena u postupcima lemljenja, zavarivanja i rezanja kisikom. Kombinira visoku temperaturu plamena i vrhunsku vrijednost grijanja s potpunom stabilnošću, odsutnošću otrovnih komponenata i gotovo nikakvim povratnim plamenom, što operateru daje maksimalnu razinu sigurnosti. Posebni sastav smjese pruža glatku površinu s manje troske i prskanja tijekom rezanja i zavarivanja u kisiku. Kemap se isporučuje u aluminijskoj jednodijelnoj boci u skladu s T-ped direktivom s navojnim sendvič ventilom 7/16, kako preporučuju najnovije europske norme. Proizvod razvijen isključivo za profesionalce u zavarivanju i rezanju.

  Cilindar s 7/16″ vanjskim spojnim ventilom sa "UPSIDE-DOWN SYSTEM" sustavom protiv okretanja koji omogućuje zavarivanje obrnutim uloškom s bilo kojim zavarivačem. Sadrži posebnu mješavinu zapaljivih plinova za najveću učinkovitost. Idealan za lemljenje, lemljenje i rad s kisikom.

  Plin: 250 gr.


  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal
  Specifikacija
  ProizvođačKEMPER

  Ocjene kupaca

  1,00 / 5
  ukupno 1 ocjene
  5
  0%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  100%

  jedna od boca je stigla poluprazna i bez deklaracije.izvagano i utvrdeno da je troseno iz nje.kako se to ne moze dokazat odlucio sam se da se ne nerviram,ali nije fer od prodavaca.

  pero29.10.2022.