SONY MHCV73D.CEL ALL-IN-ONE audio system slika 1
Sony logo

SONY MHCV73D.CEL ALL-IN-ONE audio system

Šifra proizvoda: Z6NMVM6

Cijena

4.699,00 kn

Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

- Višesmjerni zvuk za tulume
- Višesmjerna rasvjeta za tulume i svjetla na zvučniku
- Popis za reprodukciju za tulum i rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable
- Integrirani DVD reproduktor s HDMI™ izlazom
- Kontrola pokretima za zabavu i jednostavno korištenje

Pročitaj više

MHC-V73D - xc Vrhunski doživljaj plesnog podija
Osjetite ritam svojih omiljenih pjesama u svakom kutku uz višesmjerni zvuk za tulume i pritom gledajte kako vaš plesni podij oživljava uz višesmjernu rasvjetu za tulume i svjetla zvučnika.


Uživajte u nevjerojatnom zvuku na tulumu
Plešite i pjevajte uz svoje omiljene pjesme gdje god se nalazili. Uz četiri visokotonca visoke učinkovitosti, srednjetonac visoke učinkovitosti i nagnute pogonske jedinice za srednjetonce vaši će tulumi odzvanjati uz snažan i detaljan zvuk u kojem će uživati svi gosti.


Bolji zvuk uz višesmjerni zvuk za tulume za najbolje zabave
Omogućite svima da se zabave bez obzira na to gdje bili na vašem tulumu. Uz višesmjerni zvuk za tulume, koji omogućuju visokotonci i srednjetonci visoke učinkovitosti, glazba će doprijeti do svih, bez obzira na to stoje li ili sjede, pjevaju ili plešu.


Četiri vrhunska visokotonca potpuno će ispuniti vaš prostor
Četiri vrhunska visokotonca nagnuta prema gore koji koriste "horn" visokotonce, dva s prednje i dva sa stražnje strane jedinice, proširuju zvučni podij i podižu razinu tlaka zvuka, čime se zvuk širi po cijelom prostoru.


Vrhunski srednjetonci za bolje vokale
Vrhunski srednjetonci koji koriste "horn" srednjetonce s prednje i stražnje strane reproduciraju zvuk uz poboljšanu čistoću i tlak zvuka za ključne frekvencije srednjih tonova. To znači da nije važno jeste li ispred jedinice, iza nje, blizu nje ili daleko; uživat ćete u čišćim vokalima dok plešete i pjevate uz omiljene pjesme.


Uvijek osjećajte ritam uz JET BASS BOOSTER
Zaoštrena struktura Bass Reflex kanala koncentrira protok zraka zvuka basa da biste ga čuli jasno i osjetili fizički neovisno gdje se nalazite u masi i koliko daleko.


Zvukovi kao da su živi
Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu tako što glazbi dodaje realističan ugođaj koncerta uživo.


Obnavljanje detalja digitalne glazbe
Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) obnavlja detalje iz komprimiranih glazbenih datoteka i stvara visokokvalitetan zvuk bliži originalnoj snimki s CD-a.


Stvorite nezaboravnu atmosferu
Rasvijetlite atmosferu na zabavi od poda do stropa uz višesmjernu rasvjetu za tulume i svjetla na zvučniku. Emitirajte tamnoplave, svijetloplave i zelene valove s višebojnim snopom i uživajte u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala na otvorenom.


Isprobajte višesmjernu rasvjetu za tulume
Pogledajte videozapis koji prikazuje višesmjernu rasvjetu za tulume u akciji.


Oslobodite pop-zvijezdu u sebi
Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Ako želite, dodati možete i dozu rock 'n' rolla povezivanjem gitare s jednim od ulaza i korištenjem sustava kao pojačala za gitaru. Uživajte u tri načina rada: Clean za čisti zvuk, Overdrive za zvuk gitare s distorzijom i Bass za bas-gitaru. Kada završite, mikrofone s pomoću dva držača možete sigurno spremiti na mjesto.


Okomita i vodoravna kontrola pokretima
Preskočite pjesmu, prijeđite s flangera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolirajte visinu tona mikrofona i glazbe i poglasnite okomitim ili vodoravnim pokretom ruke. Kontrola pokretima omogućuje vam brzo i jednostavno upravljanje funkcijama modela
MHC-V73D i da u svakom trenutku budete u središtu zabave.


Svirajte uz ritam s načinom rada TAIKO
Dodajte vlastiti zvuk bubnja uz TAIKO način rada i testirajte svoj osjećaj za ritam kada igrate protiv prijatelja uz način rada za igru TAIKO.


Način rada za igru Taiko i poredak
Testirajte ritam uz TAIKO način rada za igru. Dodirnite i povucite gornju ploču u ritmu svjetla i pogledajte tko će postići najbolji rezultat na tulumu. Bodovanje u igri TAIKO u aplikaciji Fiestable omogućuje provjeru stanja u odnosu na druge igrače na internetu. Hoće li vaš rezultat biti među 10 najboljih?


Omogućite stvaranje za tulum putem aplikacije Fiestable
Aplikacija Fiestable svima omogućuje dodavanje omiljenih pjesama na popis za reprodukciju. Omogućite gostima dodavanje glazbe s pametnih telefona putem Wi-Fi® mreže2 da tulum nikada ne bi prestao.


Pronađite pjevačku zvijezdu uz rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable
Pronađite kralja ili kraljicu karaoka uz rangiranje za karaoke. Tko god se plasira u 10 najboljih može unijeti svoje ime i naziv pjesme na popis vodećih pjevača.


Postanite kralj zabave
Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.


Dodatna dramatičnost filmova i televizije
Povežite MHC-V73D s televizorom i na posve nov način uživajte u omiljenim filmovima, televiziji i sportskim prijenosima.


HDMI™ izlaz za jednostavno postavljanje
HDMI (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Gledajte televiziju i DVD-e na uobičajenom zaslonu te istovremeno uživajte u snažnom zvuku koji dolazi iz zvučnika MHC-V73D.


Gledajte filmove uz ugrađeni DVD reproduktor
Pretvorite dnevnu sobu u kino dvoranu i organizirajte nezaboravne filmske večeri uz obitelj i prijatelje. Osjetite dramu u svakoj sceni uz snažan zvuk i tlak zvuka uz koji ćete se osjećati kao da ste u samom središtu akcije.


Slušajte još više uz DAB+
Tuner koji je potpuno kompatibilan sa značajkom DAB+ omogućuje vam slušanje omiljenih radijskih stanica gdje god se nalazili.


Dizajniran tako da izdrži atmosferu na tulumu
MHC-V73D vrlo je izdržljiv, pa ne morate brinuti hoće li podnijeti atmosferu na tulumu.


Dizajniran za prave zabave
Tvrda plastična vanjska površina koja prekriva sve strane jedinice i čvrsti štitnici za uglove čine MHC-V73D izdržljivim i jednostavnim za prijenos gdje god se zabavljali.


Izdržljiva upravljačka ploča otporna na prskanje
Gornja ploha sustava MHC-V73D otporna je na prskanje5 i lako se čisti, pa se tulum može nastaviti čak i ako prolijete piće. Tu je i gumb Party Lock, koji onemogućuje sve druge gumbe na 30 sekundi, pa ćete moći sve očistiti.

Specifikacija
BojaCrna
Jamstvo12 mjeseci

Istraži više