Thumbnail 1
Thumbnail 2
Popust-11%
Prolom voda negazirana mineralna 1,5 l slika 1
Prolom voda negazirana mineralna 1,5 l slika 2
Prolom voda logo

Prolom voda negazirana mineralna 1,5 l

(29)

Šifra proizvoda: Z6NQ4MJ

Redovna cijena

8,99 kn

Akcijska cijena

7,99 kn
Cijena sadrži PDV

Ušteda

1,00 kn (-11%)
  7,26 kn

  Cijena s dodatnih 9% popusta uz promo kupon SRETNIH9

  Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

  Prolom voda – prirodna, mineralna, izvorska, negazirana, alkalna (pH 8.8-9.2). Liječenje bolesti bubrega, mokraćnih kanala, probavnih organa, reumatskih i kožnih oboljenja.

  Pročitaj više

  Prolom voda negazirana mineralna pH 8,8 +   1,5 l

  Prolom voda predstavlja jedinstvenu vodu koja zahvaljujući prirodno visokoj alkalnosti, niskoj mineralizaciji i izraženoj aktivnosti hidrokarbonatnog iona povoljno djeluje na ljudski organizam.

  Rijetke su vode koje imaju približno prirodno visoku pH vrijednost kao Prolom voda. Ona može služiti kao sredstvo za optimalnu hidrataciju i funkcioniranje organizma te ima blagotvoran učinak na rad bubrega, urinarni trakt i gastroenterološki sustav.

  Nema neželjenih učinaka nakon konzumacije Prolom vode i preporučuje se svima, uključujući i osobe s povišenim krvnim tlakom, sportaše, a sigurna je za trudnice i djecu.

  Neto količina: 1,5 l


  Optimalna hidratacija

  Negazirana Prolom voda pripada skupini niskomineralnih, visokoalkalnih, bikarbonatnih, silicijskih voda. Niska mineralizacija omogućava da se može piti u velikim količinama.

  Nema neželjenih učinaka nakon konzumacije Prolom vode i preporučuje se svima, uključujući i osobe s povišenim krvnim tlakom, sportaše, a sigurna je za trudnice i djecu.

  Prema ukupnoj tvrdoći od °dH<1.0, spada u izuzetno meke vode. PH vrijednost iznosi 8.8-9.2, te ju kategorizira kao visokoalkalnu dok ju suhi ostatak od 148 mg/L svrstava u skupinu niskomineralnih voda. 


  Pomoć u liječenju bubrega i mokraćnih puteva

  Zbog jedinstvenog mineralnog i kemijskog sastava prirodna mineralna Prolom voda veoma povoljno utječe na bubrege. Povećanje diureze koristi se kod kamenaca svih sastava, jer se u urinu smanjuje koncentracija soli od kojih je formiran kamenac. Zahvaljujući mikroelementu siliciju iz Prolom vode smanjuje se kamenac u bubregu i pospješuje se njegovo izbacivanje, olakšava se bolno mokrenje, sprječava zadržavanje mokraće. Prolom voda štiti tkivo mokraćnog sustava od premazivanja raspadnim produktima od urina, sprječavajući nastanak kamenca. Prisustvo kamenca i pijeska dovodi do mehaničkog oštećenja sluznice urotrakta, silicijska kiselina iz Prolom vode pospješuje epitelizaciju oštećenog tkiva i smanjuje veličinu pojedinačnih cista bubrega, također smanjuje razinu ureje i kreatinina u krvi.

  Prolom voda djeluje povoljno na krvne žile u organizmu, pa i na krvne žile bubrega čime se postiže poboljšanje općeg stanja bubrega.


  Pomoć kod reumatizma

  Prolom voda u kombinaciji sa balneoterapijom u Prolom Banji blagotvorno djeluje na reumatizam:

  • upalni reumatizam u smirenoj fazi,
  • degenerativni reumatizam
  • zglobni i vanzglobni reumatizam

  Silicij je veoma važan za razvoj koštanog sustava. Smanjuje gubitak kalcija koji je neophodan za zdrave kosti i pomaže u liječenju osteoporoze. Stimulira vezivno tkivo i ima važnu ulogu u njegovoj regeneraciji. Djelotvoran je kod uganuća i dislokacija zglobova, oštećenih ligamenata, prijeloma. Također liječi oštećena mjesta u tkivima. Silicij doprinosi obnavljanju veziva i hrskavice, poboljšava pokretljivost zglobova, umanjujući bol uslijed oštećenja hrskavice (osteoartritis) i doprinosi jačanju vezivnog tkiva.


  Pomoć u liječenju organa za probavu

  Zbog niske mineralizacije brzo se eliminira iz organizma, djeluje kao izuzetno dobar prirodni diuretik.

  Ljekovita svojstva Prolom voda ima kod hiperacidnih stanja u gornjem dijelu probavnog trakta. Zbog visoke alkalnosti smanjuje kiselost želučanog sadržaja te kod ulkusne i refluksne bolesti smanjuje simptome i pomaže izlječenje. Kod dispepsije i opstipacije su također pokazana pozitivna djelovanja Prolom vode u smislu poboljšanja i reguliranja probave. Prolom voda se može koristiti uz propisanu medikamentnu terapiju u tretmanu gastroezofagusne refluksne bolesti, kroničnog gastritisa, ulkusne bolesti i dispepsije.

  Prolom voda statistički značajno doprinosi bržem nestanku simptoma ili ublažavanju simptoma ako se koristi uz propisanu terapiju u odnosu na pacijente koji koriste samo propisanu medikamentnu terapiju.

  Prolom voda doprinosi bržem oporavku pacijenta tokom tretmana. Bikarbonati poboljšavaju sekretornu funkciju jetre, što se očituje holagognim djelovanjem. Pod njihovim djelovanjem dolazi do boljeg pražnjenja žučne vrećice.

  Silicij iz Prolom vode doprinosi prirodnom liječenju kroničnih upala organa za probavu i alergija jer regulira imunološke procese u organizmu. Pospješuje epitelizaciju i liječenje čira na želucu, fistula na debelom crijevu. Smanjuje upalu sluznice žučne vrećice, sprječava formiranje i taloženje kristala kolesterola na zidovima žučne vrećice. Isto kao bikarbonati stimulira lučenje i sekreciju žuči i pospješuje regeneraciju oštećenog tkiva jetre.


  Pomoć u njezi kože

  Prolom voda se u kombinaciji sa balneoterapijom u Prolom Banji preporučuje kod oboljenja kože:

  • psorijaza i drugi poremećaji keratinizacije,
  • inflamatorne dermatoze – ekcemi, mikoze i drugo.

  Ocjene kupaca

  4,86 / 5
  ukupno 29 ocjene
  5
  93%
  4
  3%
  3
  0%
  2
  3%
  1
  0%

  odlična!

  Nives10.05.2022.

  iznimno ugodno iskustvo od kolege iz call centra i narudžbe po njegovoj preporuci preko Bazzara!Dostava pravovremena i susretljivost dostavljača!

  Anonimni kupac03.05.2022.

  Hani07.04.2022.

  Odlična 🤩😍🥰

  Anonimni kupac21.02.2022.

  Jako brza dostava. Sve pohvale. 🤗🤗

  Anonimni kupac18.02.2022.

  Cista petica!!

  Anonimni kupac21.01.2022.

  NAPOKON U RH!

  Anonimni kupac28.12.2021.

  Ova voda nema konkurenciju! VRH VRHOVA !!!! Žgaravicu riješim sa čašom Prolom vode!

  Anonimni kupac09.12.2021.

  🤗

  Hani16.11.2021.

  🤗

  Hani11.11.2021.

  *****

  Mirjana Vukorepa29.10.2021.

  Najbolja

  Kristijan28.10.2021.

  Jedva sam je docekala!!? Prezadovoljna sam!

  Anonimni kupac17.10.2021.

  Najbolja voda,

  Kristijan20.09.2021.