Prolabs

Prolabs B Complex - 60 kapsula

  • Šifra: ZM4V99

59,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 2-5 radna dana

važna skupina vitamina+doprinose održavanju mnogih vitalnih funkcija organizma+dobro došla mikronutritivna potpora za svakogVitamini B kompleksa su esencijalni nutrijenti, topivi u vodi, s brojnim važnim zadaćama u ljudskom organizmu. Neophodni su...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

važna skupina vitamina
+doprinose održavanju mnogih vitalnih funkcija organizma
+dobro došla mikronutritivna potpora za svakog

Vitamini B kompleksa su esencijalni nutrijenti, topivi u vodi, s brojnim važnim zadaćama u ljudskom organizmu. Neophodni su za proces stvaranja energije, metabolizam ugljikohidrata, masti i proteina, prijenos živčanih impulsa, stvaranje krvnih stanica, pravilan rad jetre i probavnog sustava te zdravlje kože i kose.

U skupinu B kompleksa ubrajamo vitamin B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (pantotenska kiselina), B6 (piridoksin), biotin, folnu kiselinu te vitamin B12 (cijanokobalamin). Svaki od 8 definiranih članova vitaminske obitelji B ima jedinstvenu strukturu te još brojne dodatne funkcije, no s obzirom na to da im se zadaće u velikoj mjeri isprepliću i nadopunjuju poželjno ih je unositi u vidu uravnotežene cjeline, bilo hranom ili dodacima prehrani.
Vitamini B kompleksa su topivi u vodi, što znači da ih naše tijelo ne može skladištiti i potrebno ih je svakodnevno unositi hranom, odnosno dodacima prehrani. U skladu s time B vitamini, u pravilu, nisu toksični čak i ako se uzimaju u većim količinama od dnevno preporučenih.

B COMPLEX ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima.

NAČIN UZIMANJA
1 kapsulu popiti sa čašom vode.