Poklon bon

Bazzar poklon bon, idealan poklon dostavljen odmah!

Ponestaje ti ideja za super poklon?

Razveseli svoje najdraže Bazzar poklon bonom kojeg mogu iskoristiti za kupnju bilo kojeg proizvoda iz našeg raznolikog asortimana. 

Jednostavno odaberi željeni iznos, upiši ime i e-mail adresu primatelja kao i poruku koju želiš poslati uz bon. 

Plati kreditnom karticom ili virmanski i primatelj će odmah nakon zaprimanja uplate dobiti poklon bon na svoju e-mail adresu. 

Vrijednost bona se aktivacijom pribraja iznosu u Bazzar novčaniku primatelja te isti može iskoristiti u bilo kojem trenutku.

Puno je razloga zbog kojih je ove godine svoje najmilije bolje darivati beskontaktno, ali dva su svakako ključna. 

Prvi razlog je da ćeš se na taj način "poštediti" razmišljanja o tome kakav bi se poklon nekome mogao svidjeti, jer primatelj bona sam bira poklon koji želi i sam ga kupuje, a drugi je razlog što poklon bon nema rok trajanja - vrijedi neograničeno. 

Na taj način primatelj bona ne mora kupiti nešto odmah, nego točno u trenutku kada mu nešto zatreba - a time tvoja ideja za poklon bonom umjesto klasičnog poklona postaje još vrijednija. 

Poslovni pokloni za pravne osobe

Nagradite svoje zaposlenike i obradujte poslovne partnere prigodnim poklonom. 

Jeste li znali da svoje zaposlenike možete nagraditi i darom u naravi u iznosu od 132,73€ po zaposleniku? Bazzar poklon bonovi idealano su rješenje da iskažete pažnju i zahvalnost svojim zaposlenicima ovoga Božića.

Vi odabirete količinu i vrijednost darovne kartice, a mi ih kreiramo i omogućavamo njihovo brzo i jednostavno korištenje. 

Sve upite s pripadajućim detaljima pošaljite na [email protected] ili nas kontaktirajte telefonski na 01/44 00 425.