Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Satovi

RUČNI SAT KAO

 ULTIMATIVNI SIMBOL

 STILA


Osim funkcionalnosti koju vam sat pruža dajući vam informaciju o vremenu, ručni je sat oduvijek bio, a i ostao, simbol dobrog stila, odraz profinjenosti, posebnog ukusa i otmjenosti. 

Za razliku od ostalog asesoara koji redovito mijenjamo, satove biramo mnogo rjeđe, a stoga i s puno više pažnje i promišljenosti.

Švicarski satovi

Movado satovi - ikone modernog dizajna

Fashion satovi

U današnjem svijetu smartphonea, pametnih satova i trendova koji se ubrzano mijenjaju, ručni sat sasvim je više od samog podilaženja funkcionalnosti - on odražava vaš stil i karakter.

Danas su satovi poprilično raznoliki pa ih možete nositi u svim prigodama - od avantura u prirodi do poslovnih sastanaka u uredu. 

Također vam pružaju priliku za isticanje vašeg individualnog karaktera, pa tako primjerice, za žene su satovi standardan dio nakita, ali i specifični detalj u sastavljanju trendi odjevnih kombinacija. 

S druge strane, za muškarce su ručni satovi prezentiranje karaktera, pozicije u društvu i definiranje stila