Što pokloniti za Valentinovo?

Pokloni za Valentinovo uvijek su poželjan znak pažnje. 


Ove godine nemoj kupovati u zadnji čas, a ako ti nedostaje ideja, donosimo ti TOP izbor poklona za Valentinovo za nju i njega. 


S nekim poklonima poput čokolade i parfema ćeš teško pogriješiti, a želiš li ove godine pokloniti nešto posebnije imamo adute i za to.


Želimo ti sretno Valentinovo❤️

TOP 10 POKLONA ZA VALENTINOVO KOJI UVIJEK PALE 🎁

POKLONI ZA NJU 

1. PARFEMI 

Stari joker kojeg nitko nema previše u svojoj kolekciji. Zimski, ljetni, cvjetni, slatkasti... Zaviri u bogatu ponudu i izaberi svoj poklon za Valetinovo ❤️

2. BOMBONIJERE ili ČOKOLADA 

Poznato je da čokolada potiče proizvodnju hormona sreće i baš zato s takvim poklonom ne možeš pogriješiti. Da sve izgleda elegantnije izaberi čokoladu u obliku bombonijere 

3. KOZMETIČKI POKLON SETOVI 

Lijepo i praktično! Kozmetika se troši pa su nove zalihe uvijek dobro došle. Mirisni preparati dolaze u lijepim pakiranjima, savršenim za poklon za Valentinovo. 

4. UREĐAJI ZA OSOBNU NJEGU  

Uređaji za lice, epilatori i depilatori, sušila, pegle i uvijači za kosu ili sve popularniji oralni tuševi rado su viđeni uređaji u svakoj (ženskoj) kupaonici. Uređaji za osobnu njegu poklon su za Valentinovo s kojim je teško pogriješiti. 

5. NAKIT  

Ljubiteljice nakita nije teško prepoznati, a ako je tvoja voljena osoba među njima imaš rješenje za svoj valentinovski poklon. Zaviri u Bazzarovu ponudu ženskog nakita!

POKLONI ZA NJEGA

1. PARFEM 

Uniseks adut za poklon, od rođendana i blagdana do Valentinova. 

2. OMILJENO PIĆE 

Vino, pivo ili nešto poput Antique Pelinkovca uvijek je dobra ideja za Valentinovo, a najbolje je što piće možete popiti zajedno. Ako ti je pakiranje bitno tu su i poklon pakiranja pića.

3. APARATI ZA BRIJANJE 

Bez obzira slažete li se s izrekom da su muškarci jednostavni ili ne, točno je da vole (i) jednostavne poklone. Brijaći aparat praktičan je poklon kojeg će tvoja voljena osoba često koristiti.

4. MODA I DODACI 

Muško donje rublje i čarape i muški remeni klasik su među poklonima za muškarce jer takvih stvari nikad dovoljno. Mučite li se s odabirom poklona za Valentinovo iskoristite ovaj adut. 

5. GADGETI 

Za poklone višeg cjenovnog ranga dobar odabir su pametni satovi, mobiteli ili laptopi, ovisno o interesima osobe kojoj kupujete. 

MALO DRUGAČIJI POKLONI


Nisu ti dovoljni klasični pokloni za Valentinovo?