LORELLI logo

LORELLI

LORELLI asortiman uključuje dječja kolica, autosjedalice, visoke stolice, putne krevetiće, dječje krevetiće, madrace, komode, ormare, posteljinu i pribor, multifunkcionalne igračke. Baš sve što je potrebno kako bi se zadovoljile potrebe obitelji s djecom, te im se olakšao svakodnevni život. Svake godine stvaramo novu kolekciju, čime doprinosimo tome da se naši jedinstveni proizvodi ističu od ostalih. Dugogodišnje iskustvo (već 20 godina) pomaže nam osigurati sigurnost i udobnost djece i njihovih roditelja.

Naša tvrtka izgradila je komercijalne mreže i opslužuje kupce i poslovne partnere u preko 50 zemalja među kojima su SAD (Walmart), Rumunjska, Mađarska, Austrija, Engleska, Nizozemska, Belgija, Francuska, Poljska, Rusija, Bjelorusija, Makedonija, Srbija i Crna Gora, Hrvatska, Grčka, Turska, Albanija, Španjolska, Italija i mnogi drugi. Svoj portfolio proizvoda kontinuirano povećavamo koristeći nove dizajne i modernizirane tradicionalne proizvode. Svaka nova kolekcija kreirana je imajući u vidu potrebe i nove trendove naših kupaca, osiguravajući im maksimalnu udobnost i zabavu. Sigurnost naših proizvoda neupitna je jer su testirani u skladu sa zahtjevima svih europskih standarda.

Sortiraj

Naš asortiman uključuje dječja kolica, autosjedalice, visoke stolice, sleep-n-play go, dječje krevetiće, madrace, posteljinu i pribor, multifunkcionalne igračke - sve što je potrebno kako bi se zadovoljile potrebe obitelji s djecom i olakšao im svakodnevni život. Svake godine stvaramo novu kolekciju koja čini da se naši jedinstveni proizvodi ističu od ostalih. Naše iskustvo pomaže nam osigurati sigurnost i udobnost djece i njihovih roditelja. Naša tvrtka izgradila je komercijalne mreže i opslužuje kupce i poslovne partnere u preko 50 zemalja među kojima su Rumunjska, Mađarska, Austrija, Engleska, Nizozemska, Belgija, Francuska, Rusija, Bjelorusija, Makedonija, Srbija i Crna Gora, Hrvatska, Grčka, Turska, Albanija, Španjolska, Italija i mnogi drugi. Nastavljamo povećavati svoj portfelj proizvoda koristeći nove dizajne i modernizirane tradicionalne proizvode. Naš tim svaku novu kolekciju brižno stvara prema malim kupcima osiguravajući im maksimalnu udobnost i zabavu. Sigurnost naših proizvoda osigurana je jer su testirani u skladu sa zahtjevima svih europskih standarda.