U našoj web shop ponudi možete pronaći sve Pampers pelene i vlažne maramice dostupne na Hrvatskom tržištu po najpovoljnijim cijenama i sa brzom dostavom na vaša vrata! Velika Pampers akcija - Mjesečna pakiranja pelena! Iskoristi priliku i ulovi najbolju Pampers akciju na tržištu!

Kako se pretplatiti?

Izaberete između Pampers Harmonie pelena ili Pampers Premium Care pelena, izaberite veličinu pelena za prvu narudžbu i započeli ste svoj #PampersPlan, a dostava je potpuno besplatna.

Mjesec dana kasnije podsjetit ćemo vas da ponovo naručite putem jedinstvenog linka koji ćemo vam poslati putem SMS poruke.

Ukoliko su vam pelene potrebne ranije, vrlo jednostavno u izborniku "moje pretplate" možete naručiti novo pakiranje.

Svako 4. pakiranje stići će besplatno na vašu adresu, ali je potrebno potvrditi narudžbu i izabrati željenu veličinu pelena.

Načini plaćanja?

Platiti možete pouzećem (prilikom preuzimanja), karticama, PayPalom, KEKSPay-om, Kriptovalutama ili uplatom na naš račun, a način plaćanja birate prilikom svake nove narudžbe, tako da možete mijenjati način plaćanja onako kako vam najviše u tom trenutku odgovara.

Dodatne pogodnosti!

  • Ukoliko vam je potrebno više pelena možete prilikom prve narudžbe izabrati veću količinu (npr. 2 mjesečna pakiranja, a može biti i više) i onda će vam cijelo vrijeme trajanja plana dolaziti odabrana količina mjesečnih pakiranja.
  • Prilikom svake narudžbe birate veličinu pelena, što znači da se veličina pelena može mijenjati
  • Ukoliko ne potvrdite veličinu i termin dostave, vaš godišnji plan bit će pauziran. Ukoliko više ne želite primati obavijesti i podsjetnike o Pampers Planu, molimo da nas kontaktirate kako bismo vam u potpunosti deaktivirali pretplatu.

Dostava

Dostava za svaki korak Pampers+ pretplate na pelene je besplatna. Dostavljamo kurirskim službama InTime ili DPD ovisno o vašoj lokaciji.


Pelene

Vlažne maramice za bebe