Dobrodošli u Xiaomi Shop - Ovlašteno Xiaomi prodajno mjesto!

Elektronika

Kućanski aparati

Informatika

Sport i slobodno vrijeme

Dom i vrt

Ljepota i njega

Moda

Alati

Kućni ljubimci

Ostalo


Xiaomi: inovacija i kvaliteta u svijetu pametne tehnologije Xiaomi, vodeći globalni tehnološki gigant, stekao je reputaciju kao jedan od najinovativnijih proizvođača pametnih telefona, pametnih uređaja i potrošačke elektronike. 

Osnovan 2010. godine u Kini, Xiaomi se brzo proširio na međunarodno tržište, postavši sinonim za visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. 

Xiaomi pametni telefoni 

Xiaomi pametni telefoni poznati su po svojoj vrhunskoj izradi, izvrsnim kamerama i dugotrajnim baterijama. Neki od popularnih modela uključuju serije Mi, Redmi i POCO, koji pokrivaju širok spektar od entry-level do flagship uređaja. 

Flagship uređaji 

Karakteristike: Najnovija tehnologija, vrhunske kamere, moćne procesore i elegantan dizajn. Primjeri: Xiaomi Mi serija nudi neke od najnaprednijih specifikacija na tržištu. 

Pristupačni modeli 

Karakteristike: Solidne performanse, kvalitetne kamere i izdržljive baterije po pristupačnim cijenama. Primjeri: Redmi serija je popularan izbor za korisnike koji traže odličan omjer cijene i kvalitete. 

Xiaomi dodaci za pametan dom 

Osim pametnih telefona, Xiaomi proizvodi široku paletu proizvoda za pametni dom, uključujući sigurnosne kamere, pametne žarulje, robotske usisavače i zračne pročišćivače. 

Ovi uređaji mogu se povezati i upravljati putem Xiaomi aplikacija, pružajući besprijekorno iskustvo pametnog doma. 

Inovacija i istraživanje 

Xiaomi kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj, čime se osigurava da njihovi proizvodi uvijek prate najnovije trendove tehnologije. Posebna pažnja posvećuje se korisničkom iskustvu, inovacijama u baterijama i AI tehnologijama. 

Zašto odabrati Xiaomi 

Visokokvalitetni proizvodi: Xiaomi je poznat po svojoj izvrsnosti u kvaliteti i izradi. Inovativna Tehnologija: Uređaji su opremljeni najnovijim tehnološkim dostignućima. 

Pristupačne cijene: Xiaomi nudi visokokvalitetne uređaje po cijenama koje su pristupačne širokom spektru korisnika. 

Širok asortiman: Osim pametnih telefona, Xiaomi nudi raznolikost proizvoda za pametni dom i dodatne opreme. 

Xiaomi nastavlja biti jedan od vodećih igrača u svijetu pametne tehnologije, pružajući inovativne, kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. 

Bilo da tražite najnoviji pametni telefon, uređaje za pametni dom ili visokokvalitetnu dodatnu opremu, Xiaomi ima sve što vam je potrebno.