Anticelulitna njega

Sortiraj
Brendovi
Opcije


Što je celulit te kako ga se riješiti?

Jednostavno rečeno – celulit je masno tkivo, a nastaje kao poremećaj koji zahvaća kožu i potkožno masno tkivo te dovodi do poremećaja cirkulacije i ravnoteže tekućine u organizmu. Obično se pojavljuje na predjelu bedara, stražnjice i trbuha. 

Celulit je, bez sumnje, jedan od najvećih problema s kojima se suočava gotovo svaka žena. Naime, prema procjenama, između 85 i 98% žena ima problema s celulitom. Iako se nekad smatrao simbolom bogatstva jer je bio karakterističan za žene koje uživaju u kvalitetnoj hrani i ništa ne moraju raditi, danas je celulit neprijatelj žena i znak nebrige, lošeg životnog stila i manjka tjelesne aktivnosti.


Na celulit možete djelovati na nekoliko načina:

  • Prilagodite prehranu - ono smo što jedemo nije bez razloga rečeno. Svakako, ako jedemo previše masti, unosimo previše šećera i soli, to će se odraziti na našem tijelu, ne samo putem težine već i u izgledu naše kože.
  • Vježbajte - vježbanje je također vaš saveznik protiv celulita. Kombinirajte kardiovaskularne vježbe i vježbe snage. Vježbanjem ćete eliminirati masne naslage iz tijela te zategnuti kožu.
  • Njegujte svoju kožu - njega kože ne mora uključivati skupe kreme. Naprotiv, uključuje upravo ono što si možemo priuštiti – toplo, hladan tuš. Nakon tuširanja, potaknite cirkulaciju u nogama i stražnjici tako da izmjenjujete toplu i hladnu vodu. 
          Nakon tog tretmana, potrebno je kožu hidratizirati. Odaberite kremu koja najbolje paše vašoj koži.
  • Smanjite stres - stres negativno utječe na cjelokupan organizam čovjeka. Opustite se omiljenom aktivnošću, šetnjom u prirodi ili wellnessom. 

28 proizvoda u kategoriji Anticelulitna njega


Velika web shop ponuda inovativnih proizvoda za borbu protiv celulita. U prodaji su anticelulitne kreme i losioni uz koje ćeš se lakše boriti protiv celulita. Tu su i uređaji za sprečavanje nastanka celulita i povećanje elastičnosti kože. Ne propusti akcijske cijene na odabrane proizvode i uštedi. Kupuj online sigurno i brzo uz dostavu na adresu.