Dječji bicikli

Razveseli svoje dijete novim biciklom po pristupačnoj cijeni. Odaberi iz naše bogate ponude dječji bicikl za curice ili dječake, dostupne u svim veličinama od 14 do 26 cola. Za one najmlađe tu su i dječji bicikli bez pedala.

Tražite li idealan poklon za dijete, s biciklom ne možete pogriješiti. Dječji bicikli su već generacijama omiljen poklon koji je obilježio brojna djetinjstva, a podjednako su popularni među dječacima i djevojčicama svih dobnih skupina. Sjetite se samo svog prvog bicikla i osjećaja ponosa i zadovoljstva dok ste ga vozili dvorištem, kvartom ili parkom.

Dječji bicikli su omiljeni među djecom jer im omogućuju aktivnu igru i određenu samostalnost: oni kontroliraju smjer i brzinu vožnje, što djeci nije samo privlačno i zabavno već i korisno za razvoj njihovih spoznajnih vještina i motoričkih sposobnosti kao što su ravnoteža, gibljivost i koordinacija. Također, dječji bicikli na zabavan, originalan i edukativan način potiču djecu na boravak u prirodi, fizičke aktivnosti i igru na otvorenom kao temelj za razvoj zdravih životnih navika, socijalnih vještina i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Dječji bicikli danas postoje u različitim modelima, vrstama i veličinama, a idealan je bicikl potrebno odabrati prema dobi i visini djeteta kako bi vožnja bila sigurna i ugodna. Kvalitetni materijali su također vrlo važni za ugodnu i sigurnu vožnju, pa vam preporučujemo dječji bicikl s metalnim okvirima koji su izdržljiviji, čvršći i sigurniji od plastičnih okvira.

Kvalitetni i sigurni dječji bicikli u različitim veličinama i popularnim modelima kao što su Xplorer, Kross, Giant, BMX čekaju vas u Bazzar Shopu, a mališane će oduševiti i vesele, žarke boje te atraktivan dizajn s motivima popularnih crtanih junaka.

Iskoristi akcije na odabrane modele dječjih bicikala uz dostavu na kućnu adresu.

Popularni brandovi dječjih bicikala

Kako odabrati veličinu dječjeg bicikla?


  Dječji bicikli biraju se prema dimenziji kotača, a ne prema veličini okvira kao kod bicikala za odrasle. Najbitnije je odabrati bicikl prema visini djeteta, a kako bi vam olakšali, uz visinu djeteta dodali smo i prosječne godine djeteta. U tablici niže pogledajte koji parametri su za koju veličinu kotača te izaberite bicikl koji će najbolje odgovarati djetetu.


634 proizvoda u kategoriji Dječji bicikli

634 proizvoda