Haljine

Haljine su već stoljećima jedan od najpopularnijih odjevnih predmeta jer široka ih ponuda različitih modela, dužina, materijala i krojeva čini prikladnima za svaku prigodu i svaki stil.

Jednako uspješno upotpunjuju elegantan ili ležeran dojam, jednako su omiljene u svim generacijama i modnim stilovima, jednako dobro pristaju svakog građi tijela, nikad ne izlaze iz mode i već stoljećima stvaraju trendove.

Tražite li svečane haljine za posebne prigode ili haljine za posao, haljine za svakodnevne ili haljine za večernje izlaske, haljine za plažu, ljetne ili zimske haljine, volite li kratke ili duge haljine, tražite li atraktivne crvene haljine, klasične bijele ili legendarne crne haljine, Bazzar web shop vam budi široki izbor za svaku prigodu i svaki stil. Pronađite svoju idealnu haljinu i zablistajte u svakoj prilici!
Mala crna haljina već je odavno napisala povijest, a sad piše i budućnost. Vječni klasik koji nikad ne izlazi iz mode otkad je mala crna haljina prvi put izašla u svijet iz ateljea legendarne Coco Chanel.

Poželjna je u garderobi svake žene bez obzira na njezin ukus i modni stil, zauzima posebno mjesto u ormaru i svim prilikama u kojima je nosite: važni, svečani datumi, večernji izlasci s društvom ili posebnom osobom, a različiti modeli jednako blistaju na svečanom domjenku, u svakodnevnim poslovima, na plaži i u svim godišnjim dobima.

Mala crna haljina ne može pogriješiti jer se savršeno uklapa u sve. Jednako je omiljena među ljubiteljicama modnih trendova, individualkama koje njeguju svoj originalni stil, ženama koje preferiraju eleganciju i ženama koje vole ležeran stil.

643 proizvoda u kategoriji Haljine

Sortiraj
Brands
Variants