Thumbnail 1
Akcija-16%
Fish4Dogs Love Calamari Rings 60 g slika 1
Fish4Dogs logo

Fish4Dogs Love Calamari Rings 60 g

(1)

Šifra proizvoda: 2REDE3N

Trenutno nedostupno

Fish4Dogs LOVE poslastice – Calamari rings 60g
Naši Calamari rings su dio našeg “LOVE” asortimana poslastica. “Love” kategorija sadrži različine ukusne poslastice, koje su odlične za vlasnike koji žele pokazati svojim psima koliko su voljeni. Zanimljive, intrigantne, različite i ukusne.
Napravljene od pečene lignje, ove poslastice imaju jaku aromu koju će vaš pas obožavati, na žalost možda će upravo zbog toga biti manje privlačna vama – žao nam je 🙂
Bogate Omega 3 iz morskih izvora, Calamari Rings su idealne za zdravu, sjajnu dlaku i pokretljive zglobove, a bogata je visokoprobavljivim bjelančevinama i sadrži nizak udio zasićenih masti i šećera.

Pročitaj više

Sastav: lignje (100%).

Analitički sastav: bjelančevine 72%, sadržaj masti 6%, sirovi pepeo 4%, sirova vlaknina 2%.

Upute za korištenje: za vrijeme konzumacije pas mora biti pod nadzorom. Veličina ovih prirodnih poslastica može varirati, provjerite da li su veličinom pogodne za Vašeg psa. Svježa i čista voda uvijek mora biti dostupna. Hranjenje poslasticama utječe na dnevni kalorijski unos. Kako bi održali idealnu tjelesnu masu Vašeg psa umanjite dnevni obrok sukladno količini pojedenih poslastica. Čuvajte na suhom i hladnom mjestu.

Specifikacija
OkusLignja
VrstaPoslastica
Tip poslasticeFunkcionalne poslastice
Životna dob psaOdrasli psi

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 1 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.