VAU stvari

Neka svi vide tvog psa u šetnji uz ove (svjetleće) dodatke

Omogući svom psu da u šetnji bude viđen - i siguran.

Neka svi vide tvog psa u šetnji uz ove (svjetleće) dodatke

Nema tih vremenskih uvjeta koji te mogu zaustaviti u izlasku u šetnju sa svojim psom, jer, nužda se obaviti mora. Nitko ne voli smočiti šape, ali zato je tu cijela oprema za što ugodniji boravak na zraku po svim vremenskim uvjetima. 

Treba imati na umu i da su tijekom zimskih mjeseci dani kraći, mrak brzo padne pa je vidljivost smanjena. Srećom, postoji niz svjetlećih dodataka za tvog četveronožnog prijatelja s kojima će biti vidljiviji - i sigurniji. 

1. Reflektirajuće Ogrlice, hamovi i vodilice za pse

Neka svi vide tvog psa u mraku uz reflektirajuće ogrlice i svjetleće pločice. 

2. Hunter kabanice 

Ergonomski kroj i upadljiva boja dobitna su kombinacija ovog praktičnog kaputića koji podsjeća na 'ljudske' verzije kabanica. 

3. Bazzar.pet kabanice 

Kiša nije problem uz brandiranu bazzar.pet kabanicu, dizajniranu po mjeri tvog psa. 

4. (Svjetleće) igračke za pse 

Šetnja je igra, a s lopticama ne možeš pogriješiti. Te divne skakajuće kugle napravljene su od materijala sigurnog za pseće zube. 

5. Putne pojilice

Vrlo praktične boce za vodu; gornji dio s vodom ima sklopivu zdjelicu za pijenje, a donji dio je idealan za pohranu poslastica ili vrećica za izmet.

6. Vlažne maramice

Ne zamarajte se prljavštinom koju pokupite u šetnji. Vlažne maramice natopljene su blagim sredstvom za čišćenje, suzbijanje mirisa i sjaj dlake. Idealne za dnevnu njegu.

Istraži cijelu ponudu za kućne ljubimce i ne zaboravi nas zapratiti na NOVOM Instagram profilu Bazzar.pet!