Sluškinjina priča slika 1
Sluškinjina priča slika 2
Školska knjiga

Sluškinjina priča

  • Šifra: 2RGMKM2

149,00 kn

134,10 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 3-6 radnih dana

Puno je dobrih razloga zbog kojih je potrebno pročitati Sluškinjinu priču, briljantan distopijski roman o totalitarnom društvu u kojem obespravljene žene postaju strojevi za rađanje.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Fredova pripada kasti Sluškinja i među rijetkim je ženama u Republici Gileadu, nekadašnjim Sjedinjenim Američkim Državama, koje su još sposobne rađati. Prisiljena je biti Zapovjednikova ljubavnica i rađati djecu kako bi se opustošena zemlja opet napučila. U ozračju beznađa, okrutnosti i strahovlade, gdje svatko može biti doušnik, a neposluh se drakonski kažnjava, Fredova mora pronaći način kako da opstane; mora balansirati između zahtjeva Zapovjednika, njihovih bezosjećajnih Supruga, Marthi i drugih Sluškinja. No, ona ima vlastiti cilj: preživjeti i pronaći kćer koju su joj oduzeli.

I u ovom romanu Margaret Atwood dokazuje zašto je stekla naziv „kraljice distopijskog romana”. Obuzet će vas sjajno zamišljena i vrsno ispripovijedana priča u kojoj do punog izražaja dolaze autoričina pronicavost, duhovitost i ubojita ironija.

Specifikacija
ISBN978-953-342-098-1
Uvezmeki
Format15 x 23
IzdavačLumen
Ime autoraMargaret Atwood
Broj stranica300
Godina izdanja2017.