Čudesni brojevi slika 1

Čudesni brojevi

  • Šifra: 3EGJ5ND

89,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 3-6 radna dana

Veliki korejski bestseler o terapiji brojevima za rješavanje brojnih zdravstvenih problema i uspostavljanje opće životne ravnoteže i zadovoljstva

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Umorni ste i ujutro se osjećate slomljeno, izloženi ste stresu, imate problema s koncentracijom i pamćenjem, muči vas nesanica ili problemi s očima i kožom? Jeste li znali da vam za rješavanje takvih problema mogu pomoći brojevi?

Veliki korejski bestseler Čudesni brojevi u svojoj je domovini postigao nevjerojatan uspjeh i velikom brzinom proširio se ostatkom svijeta. Utemeljena na drevnoj kineskoj medicini i najnovijim neuroznanstvenim istraživanjima i dokazima, ova knjiga predstavlja nam novu prirodnu metodu iscjeljivanja.

O čemu je zapravo riječ? Skupina korejskih znanstvenika utvrdila je da se izgovaranjem određenih nizova brojeva – bez obzira na jezik – aktiviraju određena područja u mozgu koja potiču promjene te utječu na kvalitetu našeg života i zdravlja. Izgovaranje brojeva nije samo način na koji se borimo protiv tjelesnih tegoba, već alat za promjene i poboljšanje životne rutine. Ritmički izgovarajući brojevne nizove možemo ubrzati metabolizam, poboljšati rad živčanog sustava, koncentraciju i pamćenje, riješiti se nesanice, uspostaviti hormonski balans, ojačati imunosni sustav i općenito pozitivno djelovati na zdravlje svoga tijela i uma.

Specifikacija
ISBN9789535200390
Uvezmeki s klapnama
Format12,5 x 17
IzdavačTisuću cvjetova
Ime autoraChaSeo Rules
Broj stranica252
Godina izdanja2018