Peg Perego ARIA SHOPPER TWIN Classico kolica za dvojke Geo Beige slika 1
Peg Perego ARIA SHOPPER TWIN Classico kolica za dvojke Geo Beige slika 2
Peg Perego ARIA SHOPPER TWIN Classico kolica za dvojke Geo Beige slika 3
Peg Perego ARIA SHOPPER TWIN Classico kolica za dvojke Geo Beige slika 4
Peg Perego

Peg Perego ARIA SHOPPER TWIN Classico kolica za dvojke Geo Beige

  • Šifra: 3NARZE

2.566,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

Nova Aria Shopper Twin sportska su kolica za dvoje djece od 6 mj. na dalje, sa laganim aluminijskim okvirom. Lako su upravljiva i samo s jednom rukom. One hand drive - konstrukcija. Novi dezeni za 2018.g. prate liniju modularnih kolica.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Konstrukcija kolica izrađena je od aluminija što ih čini izuzetno čvrstima i laganima. Kotači konstrukcije su gumeni i dupli, a amortizeri na stražnjim kotačima vožnju po neravnim terenima čine ugodnijom za dijete i jednostavnijom za roditelje. Kotači se mogu zakočiti kočnicom na stražnjim kotačima, dok su prednji kotači rotirajući i mogu se fiksirati samo u jedan položaj pomoću papučice na kotačima. Sjedala na kolicima su spojena jedna uz drugo i fiksirana prema naprijed, odnosno ne skidaju se i ne mogu se okrenuti na drugu stranu. Tu je i spojena ručka konstrukcije koja će Vam olakšati manipuliranje kolicima čak i jednom rukom. Kako bi sve stvari koje Vam trebaju uvijek bile s vama dolazi i velika shopping konstrukcija ispod sjedala.

Udobnost djeteta u kolicima je omogućena s presvlakom od Softterm materijala koji je antialergičan i antistatičan. Možemo naglasiti da se lako skida i jednostavno održava (pranje u perilici). Osim sjedećeg položaja u kolicima, udobnost je osigurana i tijekom spavanja jer se naslon za leđa može spustiti u poluležeći položaj. Zaštiti djeteta od sunca pružit će kupola na kolicima. Sigurnost prilikom vožnje omogućuje "Freedom of Movement", sistem sigurnosnih pojasa u 5 točaka, koji osigurava veću pokretljivost djeteta

Dimenzije kolica: 80 x 76,5 x 100 cm
Dimenzije sklopljenih kolica: 29,5 x 76,5 x 93 cm
Težina kolica sa sportkim sjedalima: 9,7 kg

U komplet je uključeno: konstrukcija kolica s sportskim sjedalom u boji Geo Beige i košara za stvari.