Prolabs Mass Matrix 1,3 kg - čokolada slika 1
Prolabs

Prolabs Mass Matrix 1,3 kg - čokolada

  • Šifra: 9JV6E9

159,00 kn

Dostupno odmah! Dostava kroz 2-5 radna dana

MASS MATRIX +sadrži kompleksne ugljikohidrate +sadrži whey protein +doprinosi povećanju mišićne mase +doprinosi održavanju mišićne mase +sadrži kreatin i glutamin +sadrži vitamin B6 +odličan kremasti okus +BEZ ASPARTAMA MASS MATRIX je...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

MASS MATRIX +sadrži kompleksne ugljikohidrate +sadrži whey protein +doprinosi povećanju mišićne mase +doprinosi održavanju mišićne mase +sadrži kreatin i glutamin +sadrži vitamin B6 +odličan kremasti okus +BEZ ASPARTAMA MASS MATRIX je visokoučinkovit proizvod za dobivanje mišićne mase. Omjer ugljikohidrata prema proteinima je 2:1 što je idealno za dobivanje čiste krte mišićne mase bez nakupljanja dodatnih masnih naslaga.

MASS MATRIX sadrži kombinaciju kompleksnih ugljikohidrata i whey proteina za učinkovitu izgradnju mišićne mase i tjelesne težine.

MASS MATRIX je dodatno obogaćen s kreatinom koji povisuje tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta te daje više energije. Također je u sastavu i glutamin koji pomaže oporavak.

MASS MATRIX je obogaćen i s vitaminom B6 koji doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

MASS MATRIX protein ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima. Okusi su sladoledni i kremasti. Probajte!

SASTAV

NAČIN PRIMJENE Pet mjerica (100 g) razmutiti u 200 – 300 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Piti nakon treninga. Porcija se može i podijeliti na dva obroka od 50 g i piti prije treninga i nakon treninga.