Thumbnail 1
Prolabs Mass Matrix 1,3 kg - čokolada slika 1
Prolabs logo

Prolabs Mass Matrix 1,3 kg - čokolada

(1)

Šifra proizvoda: 9JV6E9

Cijena

29,06 €

Cijena sadrži PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 2-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  MASS MATRIX +sadrži kompleksne ugljikohidrate +sadrži whey protein +doprinosi povećanju mišićne mase +doprinosi održavanju mišićne mase +sadrži kreatin i glutamin +sadrži vitamin B6 +odličan kremasti okus +BEZ ASPARTAMA MASS MATRIX je...

  Pročitaj više

  MASS MATRIX +sadrži kompleksne ugljikohidrate +sadrži whey protein +doprinosi povećanju mišićne mase +doprinosi održavanju mišićne mase +sadrži kreatin i glutamin +sadrži vitamin B6 +odličan kremasti okus +BEZ ASPARTAMA MASS MATRIX je visokoučinkovit proizvod za dobivanje mišićne mase. Omjer ugljikohidrata prema proteinima je 2:1 što je idealno za dobivanje čiste krte mišićne mase bez nakupljanja dodatnih masnih naslaga.

  MASS MATRIX sadrži kombinaciju kompleksnih ugljikohidrata i whey proteina za učinkovitu izgradnju mišićne mase i tjelesne težine.

  MASS MATRIX je dodatno obogaćen s kreatinom koji povisuje tjelesne performanse u uzastopnim kratkotrajnim vježbama visokog intenziteta te daje više energije. Također je u sastavu i glutamin koji pomaže oporavak.

  MASS MATRIX je obogaćen i s vitaminom B6 koji doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

  MASS MATRIX protein ne sadrži nikakve GMO sastojke niti sastojke koji su zabranjeni od strane Svjetske Anti-Doping Agencije (WADA) tako da je siguran za uzimanje svim natjecateljskim sportašima. Okusi su sladoledni i kremasti. Probajte!

  SASTAV

  NAČIN PRIMJENE Pet mjerica (100 g) razmutiti u 200 – 300 ml vode ili mlijeka smanjene masnoće. Piti nakon treninga. Porcija se može i podijeliti na dva obroka od 50 g i piti prije treninga i nakon treninga.

  Dostupno odmahDostava kroz 2-6 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Ocjene kupaca

  5,00 / 5
  ukupno 1 ocjene
  5
  100%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%
  Još nema komentara.

  Slični proizvodi