Moje prve suprotnosti slika 1
Školska knjiga logo

Moje prve suprotnosti

Šifra proizvoda: AXM2KK6

Cijena

29,00 kn

26,68 kn

Cijena s dodatnih 8% popusta uz promo kupon LJETO.

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

Slikovnice s izraženim kontrastima pomoću kojih, zahvaljujući izraženim kontrastima, od rođenja možete poticati prirodan razvoj djetetova vida.

Pročitaj više
Slikovnice s izraženim kontrastima pomoću kojih, zahvaljujući izraženim kontrastima, od rođenja možete poticati prirodan razvoj djetetova vida.

Osjetilo vida, jedno od najslabije razvijenih osjetila novorođenčeta, postupno se razvija od rođenja do razdoblja između treće i pete godine djetetova života. Brojni stručnjaci u odgoju i obrazovanju poput dr. Ranka Rajovića, autora NTC* sustava učenja i suradnika UNICEF-a na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja djece, ističu da djeca u prvih nekoliko mjeseci primjećuju isključivo jake kontraste koji potiču prve pokrete očiju nužne za razvoj mozga.

Nova serija slikovnica Školske knjige s izraženim kontrastima namijenjena je djeci najranije dobi kako bi s pomoću kontrasta, zanimljivih likova i jarkih boja potaknule prirodan razvoj vida, ali i razvijale ljubav prema knjigama.

Seriju slikovnica za mališane prepoznaje i Hrvatsko čitateljsko društvo te potiče upotrebu serije slikovnica s izraženim kontrastima u svojoj kampanji Čitaj mi, prvoj nacionalnoj kampanji za poticanje čitanja naglas od rođenja. Uz poticanje prirodnog razvoja djetetova vida, čitanje će omogućiti i radosno svakodnevno druženje roditelja i djece.

Potražite prve knjižice za svoje mališane u seriji slikovnica s izraženim kontrastima: Moje prve boje, Moje prve životinje, Moji prvi oblici i Moji prvi zvukovi.

*NTC sustav učenja usmjeren je na razvoj kognitivnih sposobnosti djece, temeljen na teorijskim osnovama neurologije, neuropsihologije i drugih znanosti, posebno pedagoških – obiteljske pedagogije, didaktike i metodike za predškolski i osnovnoškolski uzrast.

Dob: 0+
Specifikacija
ISBN978-953-0-00125-1
UvezTvrdi
AutoriMaxine Davenport, Cindy Roberts
Format 13 x 13
IzdavačŠkolska knjiga
Broj stranica 10
Godina izdanja 2018