Slušalice Apple AirPods 2 s kutijicom za punjenje (mv7n2zm/a) slika 1
Slušalice Apple AirPods 2 s kutijicom za punjenje (mv7n2zm/a) slika 2
Slušalice Apple AirPods 2 s kutijicom za punjenje (mv7n2zm/a) slika 3
Slušalice Apple AirPods 2 s kutijicom za punjenje (mv7n2zm/a) slika 4
Apple

Slušalice Apple AirPods 2 s kutijicom za punjenje (mv7n2zm/a)

  • Šifra: EE939X5

1.549,00 kn

1.394,10 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Dostupno odmahDostava kroz 3-6 radnih dana

Apple AirPods 2 nenadmašne bežične slušalice sada imaju još veću autonomiju baterije i novu kutijicu za bežično punjenje. Čim ih izvadiš, spremne su za suradnju sa svim tvojim uređajima. Staviš ih u uši i odmah se povezuju. A zvuče vrhunski. AirPods 2 su pravo malo čudo.

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Čudo nečuveno.

Nenadmašne bežične slušalice sada imaju još veću autonomiju baterije i novu kutijicu za bežično punjenje. Čim ih izvadiš, spremne su za suradnju sa svim tvojim uređajima. Staviš ih u uši i odmah se povezuju. A zvuče vrhunski. AirPods 2 su pravo malo čudo.

Savršeno bežične.

Nakon što ih upariš jednim dodirom, AirPods 2 slušalice automatski se aktiviraju i više ih ne trebaš ponovno povezivati. Jednako se tako i lako koriste. Same prepoznaju kada su ti u ušima i odmah prestaju s radom čim ih izvadiš. I, naravno, odlično se slažu sa svim tvojim uređajima, bio to iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac.

Ovo moraš čuti.

Zahvaljujući novom čipu Apple H1, AirPods 2 pružaju bržu i stabilniju bežičnu vezu s uređajima: do 2 puta brže se prebacuju s jednog uređaja na drugi, a audio veza za pozive je 1,5 puta brža. Čip H1 ima i 30 posto nižu latenciju za igre. Glazba, podcasti, igre: sve zvuči odlično.

Znaju kad slušaš.

Kontrola zvuka povjerena je optičkim senzorima i brzinomjerima pokreta koji aktiviraju mikrofone za telefonske pozive i zvuk čim AirPodse staviš u uši. Možeš koristiti jednu ili obje slušalice, a dvostrukim dodirom možeš pokrenuti pjesmu ili preskočiti na sljedeću.

Znaju kad pričaš.

Brzinomjer za prepoznavanje govora detektira tvoj govor, a dva beamforming mikrofona pobrinut će se da vanjska buka ne prigušuje zvuk tvoga glasa.

Položiš ih. Napuniš ih.

AirPodse vratiš u kutijicu za bežično punjenje, kutijicu staviš na podlogu za punjenje s certifikatom Qi. I nema dalje, to je to. LED indikator na prednjoj strani kutijice pokazuje ti da se AirPods 2 pune. A kad ti podloga za punjenje nije pri ruci, možeš ih puniti putem Lightning priključka.

24 sata slobode.

S potpuno napunjenim AirPods 2 slušalicama možeš slušati muziku rekordnih 5 sati i razgovarati do 3 sata. I nikada te neće ostaviti na cjedilu jer njihova kutijica za punjenje može pohraniti količinu napajanja dostatnu za više od 24 sata slušanja. Trebaš brzinsko punjenje? Vratiš ih u kutijicu na 15 minuta i dobivaš još 3 sata slušanja i 2 sata razgovora. A kada želiš provjeriti koliko ti je baterije još ostalo, samo ih približiš svojem iPhoneu.

Spoje se za sekundu. Sviraju satima.

AirPods 2 se trenutačno povezuju s tvojim iPhoneom i Apple Watchem, a zvuk se u tren oka prebacuje s jednog na drugi uređaj. Želiš slušati nešto na svom Macu ili iPadu? Samo odaberi AirPods 2 na njima. Jednostavno. Čudesno.