Thumbnail 1
Akcija-17%
Korlat Syrah 2018 0,75L, zaštićena oznaka izvornosti slika 1
Korlat logo

Korlat Syrah 2018 0,75L, zaštićena oznaka izvornosti

(22)

Šifra proizvoda: M5D3QAA

Trenutno nedostupno

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol osobama mlađim od 18 godina. Zabranjena je prodaja alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol osobama mlađim od 18 godina.

Na korlatskom području, pod benkovačkim vinogorjem, svoje gotovo idealno mjesto pod suncem našao je i Syrah. Ovo vrhunsko crno vino je duboke, tamne, crveno ljubičaste boje te snažne i bogate strukture.

Pročitaj više

Slični proizvodi

Korlat Syrah

Na korlatskom području, pod benkovačkim vinogorjem, svoje gotovo idealno mjesto pod suncem našao je i Syrah. Ovo vrhunsko crno vino je duboke, tamne, crveno ljubičaste boje te snažne i bogate strukture. Intenzivno koncentrirano i začinjeno aromama zrelog bobičastog voća poput kupine i crnih grožđica. Snažnoj kompleksnosti i osobnosti mirisa doprinose i lijepo usklađene arome kave, crne čokolade te diskretna aroma duhana, koja je dijelom iskaz aromatskog potencijala, a dijelom rezultat brižne njege te dozrijevanja vina u hrastovim bačvama. Vino je puno, toplo, uravnoteženo, trajno i zrelo za konzumiranje.

IDEALNA TEMPERATURA:

18°C

PREPORUKA KONZUMACIJE:

Ohlađen na 18°C idealno se slaže sa biftekom, janjećim kotletima i mesom s roštilja


Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 22 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.